Jul i barnens rum & ut på resa

IMG_9772

Hej måndagskväll!

Hoppas helgen varit fin!

Min måndag började tidigt med en resa till Zagreb för att besöka några olika fabriker som vi jobbar med där. Vi stämmer av det sista på plaggen på plats för att dom bättre ska förstå hur vi vill att allt ska sitta. Ibland är det bara små små ändringar som gör hela plagget. Det är super viktiga dagar för oss för allt måste vara perfekt till visningen och införsäljningen.

I helgen gjorde vi även lite julfint i barnens rum, klädde deras gran och hängde upp julstjärnan. Mysigt att göra allt klart så att dom har det lite extra mysigt nu när inte jag är hemma. Längtar redan ihjäl mig efter mina änglar!!

IMG_9773

 Stjärnan och tomten kommer ifrån Markslöjd och såå fina tycker jag! Boxarna från Borett.se, kistan är J:s mormors gamla som jag målat.

IMG_9775

IMG_9776

 Så gullig liten vinter nattlampa i form av en snögubbe.

IMG_9778

Nu måste jag hoppa i säng här för i morgon blir det en lång dag.

Kram kram

8 kommentarer

 1. Trevlig resa 🙂 Så fint de små raringarna har det. Och hur söt var inte den snögubben. Skulle min dotter älska <3 Ha det fint….Kram 🙂

 2. Åå så fint:) Var är snögubben ifrån tro?
  Kram och trevlig resa!

  1. Hello, den finns hos Markslöjd! 🙂

 3. Huuuuur lyckas ni ha det så avskalat, städat och fint i flickornas rum?! Min dotter är en samlare av rang och har för mycket leksaker. Bara fönsterbrädan i hennes rum är en misch masch av diverse. Suck.

  1. Hahahaha, våra med! men i helgen har vi städat och städat och allt dom inte behåller ska vi skänka till välgörenhet! Sen har jag ju stylat lite också såklart, tog inte bild på värsta tvätthögen. 😉
   Kram

 4. Skönt att höra! 😉

 5. Åh så fint! Vill gärna se fler bilder på tjejernas rum. Behöver lite inspo:)

  1. Hej,
   Vi ska fixa en hel del under julhelgen, lovar att visa vad vi hittar på.
   Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *