Blå, blå, beauty..

IMG_2178_2

Hej på er!

Tisdag och även för oss skåningar även kallad ”lillejulafton” man säger det liksom i ett ord. Har förstått att man inte direkt firar denna dag här i Stockholm, men eftersom vi är en halv-skånsk familj här hemma så vankas det nu familjemiddag. Min syster med familj är på väg upp till oss med bilen lastad av klappar för att komma och äta en lillejulaftons-middag med oss.

Köpte dessa blå skönheter igår och idag har dom slagit ut och doftar ljuvligt i hela lägenheten. Mysigt.

IMG_2179

IMG_2184_2

Nej, nu måste jag nog fortsätta här. Maten ska lagas och jag tänkte piffa mig lite, köpte nya jeans på HM i går så nu har jag i alla fall något att sätta på mig.

Önskar er alla en riktigt mysig kväll!!

2 kommentarer

 1. Låter som en mysig kväll 🙂
  Älskar doften av hyacinter!
  Hoppas ni får en lugn, mysig och alldeles underbar jul med familj och vänner!
  Kram

  1. Så fort jag öppnar dörren här hemma så doftar det så gott. Bästa och enklaste mys-faktor tipset.
   Kramar

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *