My style..


_VIP7696

Älskar att mixa och matcha och blanda lite olika varumärken i min egen klädstil. Har alltid något plagg från mig men gillar att även blanda in både vintage, lite dyrare märken och en och annan Zara. Det blir ju lite roligare då!

Godmorgon!

Hoppas du mår bra! Har sovit som stockar här hemma hela julen och barnen ger oss sovmorgon varje dag vilket verkligen är så skönt och välbehövt! I år stannar vi hela ledigheten i Stockholm och njuter av att bara vara här. Finns ju massor att göra här i stan också när man är ledig men mest har vi bara slappat, lagat god mat och varit med familjen. Snart  är det nyår och nyårsfest på agendan, det blir lite 20-tals tema så jag måste börja fundera lite på min outfit (alltså, se vad jag kommer i..haha). Älskar 20-talet och tycker att det är ett perfekt nyårstema. Lyxigt och vackert och mycket att inspirera sig från. Blir dock en lightversion här för oss i år.

Tänkte visa lite bilder från ett jobb jag gjorde strax innan jul.

_VIP7711


_VIP7653

_VIP7658


_VIP7676_VIP7700

HATT- Vintage fynd  //   SKOR-Zara   //   TRÖJA- Kenzo   //   LEGGINGS- Valerie   //  SCARF- Missoni   //  KAVAJ-Valerie

Foto: Ulrica Thuresson

Nu ska vi laga mer mat för i eftermiddag får vi gäster!

Ha nu en fin söndag.

Kram kram

7 kommentarer

 1. jättefina bildet. er nyår låter precis sådär härligt glammig som den ska vara. jag, som också är gravid, och min karl kommer åka iväg till ett spaställe och checka in ett dygn under nyårsnatten. som en sista ”vi”-grej innan bebisen kommer.

  1. Hello,

   Låter ju helt underbart! Och helt rätt att göra. Lika bra att passa på 🙂 Sen kommer en ny tid som också är härlig fast på ett annat sätt.
   God fortsättning och ha det så skönt!
   Kram

 2. Hej Valerie! Du inspirerar till så mycket bra. Jag gillar dina mattips! Men också resor och mode! Kram P

  1. Hej,
   Tack snälla du, vad roligt att höra 🙂

   Kram V

 3. Skicka gärna recept på din bjud rätt. Du har fantastiska recept.

 4. du är ju helt fantastiskt vacker!

  1. Tack snälla du!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *