Working girl..

bild (54)

Gokväll fredag!

Har precis kommit hem, ätit en god middag och satt mig tillrätta i soffan. Skönt med fredag igen, helgerna bara avlöser varandra nu.

Idag har Bianca varit med mig på jobbet en liten stund och hon älskar att vara med mig där. Hon tittar och myser med olika tyger och känner på stenar. Det finns massor av ritpennor att måla med och fina klänningar att titta på så jag förstår att det är spännande. Var ju också med min mamma på hennes jobb ibland när jag var liten och har bla därifrån fått mitt modeintresse. Får se vad det blir av lilla B men hon verkar onekligen redan nu vara modeintresserad.

Önskar dig en fin fredags kväll!

Kram

3 kommentarer

 1. Å jisses vad söt dotran din är. Alltså vilka färger hon har.En karamello./Gott nytt!

  1. Tack snälla! Hon har ärvt sin pappas färger 🙂 Olivbrun året om.
   Kram

 2. God morgon <3
  Härligt med mys och lyx frukost.
  Vad himla söt din dotter är, som sin mor <3
  Kram och ha en fin dag

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *