Lyxig lördagsmorgon.IMG_2736

 Lördagsmorgon hos oss en av alla dessa lediga dagar! Så skönt. Älskar att ta det riktigt lugnt på morgonen, laga en god och nyttig frukost tända ljus och dricka latte. Fruktsallad, äggsmörgås och en färskpressad juice….Det är för mig en bra start på dagen!

Godmorgon soliga lördag!

Här i Stockholm skiner solen och man ser en blå blå himmel där uppe. Äntligen säger jag. Fick också sova ut riktigt länge och när jag vaknade hade min man gjort en superfrukost så det var bara att krypa upp i soffan och njuta av en mysig frukost framför nyhetsmorgon. Så snäll han är. Blev också glatt överraskad av att se programledaren i min Elda dress som man verkligen sett överallt nu. Så kul!

Idag ska J och jag ha en date dag/kväll dvs Bianca ska vara några timmar hos farmor och vi ska få vara lite ”bara vi”. Blir kanske en runda på stan, titta i butiker en lunch på tu man hand och sen i kväll ut och äta med ett gäng kompisar. Nicoletta är med sin pappa den här veckan så så passar vi på.

IMG_2742

 En nyvaken jag insvept i en skön filt och en kaffe i högsta hugg!


IMG_2731

Anemonerna är fortfarande fantastiskt vackra och står nu på vårt soffbord i stället.

IMG_2739IMG_2738

Ha en fin dag nu vänner och njut av ledigheten!

Kram

7 kommentarer

 1. Mm, Det där såg riktigt smarrigt ut! Härligt att bli lite spoiled på morgonen 🙂 här körde vi klassiska bananpannkisar! Ha en fin helg! Kram

  1. Gud så gott med bananpankakor!! Det måste jag prova 🙂
   Kram och tack för att du tittar in hos mig. Kram

 2. Charlotte

  Ert hem är verkligen fantastiskt fint! Är ni lika inredningsintresserade båda två eller är det mest du som fixar? Och den där vasen från Klong är jag allt väldigt sugen på att köpa till mig själv :-).

  Tack för en trevlig blogg!

  1. Hej hej, vi är båda intresserade men jag är nog lite mer drivande.. Vi uppskattar båd att ha det fint omkring oss. Gillar att J också bryr sig om hur det ser ut hemma. Tack snälla för att du tittar in

 3. så härligt med datenight (fast på dagen). Det är viktigt att få in det också ju. jag älskar också helgfrukostarna. goda bullar, kaffe, färskpressad juice, smarriga pålägg. kanske en och annan croissant också! =)

  1. Ja, måste köp croissants i morgon!! Galet gott!!

 4. Gud vad fin matta! Vart har du hittat den? Finns det någon länk? 🙂

  Med vänlig hälsning,
  Jasmine

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *