Godmorgon

IMG_2813

Godmorgon från vårt sömniga sovrum…

Hej Lördag!

Det är fortfarande mörkt ute och jag har ersatt julbelysningen med Happy lights i båda våra sovrum. Mysigt med några lampor i fönstret som livar upp och sprider ljus. Vill verkligen att våren ska få flytta in nu när julen är ute ur bilden. Lilla granen har också ersatts av en fräsch ny liten rosa hortensia planta som faktiskt ger liiite vårkänslor i alla fall.

Idag ska det handlas mat och städas för i nästa vecka händer det massor av spännande saker här i vår lägenhet. Jag kan inte avslöja exakt vad det är men lovar att ni ska få följa med i kulisserna lite i alla fall.

Kram
kram

19 kommentarer

 1. Åh va spännande vad det kan vara!
  Såg det fina reportaget i sköna hem. Inspirerande. Mattan i erat sovrum är väldigt fin? Var är den ifrån?

  Önskar dig en härlig lördag, hoppas ni har något bättre väder än oss här på västkusten, Phu regn, blåst och dimma!

  Kram

  1. Hihi, ja, väldigt spännande!! Och lite nervöst!! Mattan hittade jag hos Carpetvista bland deras vintage sortiment. Titta där. Nej, inet regn så nu är vi påväg ut hela familjen för att åka skridskor( inte jag då) . Har med varm choklad och bullar

 2. Du gör mig så glad och inspirerad med din fina blogg!

 3. Bloggen är lyxig, har kvalitet och stil i kombination med personlighet och värme!
  Kramar Pia

  1. Hej hej, åhh vad glad jag blir!! Tack snälla du:)

 4. Håller helt med denna Pia när det gäller din blogg. Bra beskrivning. Känns som mina ord./Må så gott!

 5. Håller helt med Pia och Birgitta du har en helt underbar blogg!! Hoppas ni hade en mysig lördag tillsammans.
  Kram/ Ulrika

 6. Birgitta, jag har inte följt så många andra men Valeries blogg skiljer sig från andra tycker jag. Går inte att jämföra hon spelar i en annan liga

 7. …en del slänger bara ut massa bilder och det känns inte eftertänksamt alls. Valerie lägger nog ner lite tid på att få till det bra både bild & textmässigt. Sen är ju smaken olika men hennes blogg passar mig perfekt! Kram Pia

 8. Happy lights är så mysigt 🙂 Dottern har det på sitt rum men jag funderar på att köpa det till vardags rummet med. Kram och ha en fin dag <3

  1. Ja, så fina tycker jag!!

 9. Instämmer helt med dig Pia! Och hennes stil liknar min egna så jag älskar att se på alla vackra bilder och läsa om hennes vardag 🙂
  Önskar er alla en skön söndag!

  1. Tack snälla snälla ni!! Alla!! Nu ska vi klä på oss gå ut på gården i snön❤️

 10. Jaa, Ulrika visst är det kul

 11. ..som att få ett spännande paket varje dag! Studerar till operationssjuksköterska nu så behövs lite flärd mellan mitt pluggande

  1. Åhh vad kul att jag kan bidra med det!!:) lycka till med studierna. Du gör ett beundrandsvärt jobb! Kram v

 12. Jo, jag skulle bara säga också att det är självklart att man ska få något tillbaka. När du ger så mycket av dig själv i din blogg är det viktigt att få gensvar…det går inte bara att ge av sig själv hela tiden utan att få tillbaka:) och du gör också ett superjobb bägge kreativa men på olika sätt:) ha det fint i snön! kram P

 13. vi har också hallylights i vårt sovrum. det ger så mysigt sken tycker jag!

  1. Bästa ” lampan” mysigt och snyggt i ett 🙂

   Kram kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *