Sunday..

_VIP7764

Foto: Ulrica Thuresson

Topp:Valerie  //  Kjol:Vintage  //  Väska: Chanel //  Armband: Köpt i LA

Godmorgon söndag!

Mår ni bra idag?

Själv har jag sovit sååå gott och det var sååå skönt att bara vara hemma igår kväll och mysa och göra absolut ingenting. Är faktiskt inte van vid att vara borta varje kväll i en hel vecka från min familj om jag inte är ute och reser förstås. Saknade ihjäl mig efter dom!

Blev fotad av Ulrica för några veckor sedan och fick lite fina bilder  av henne i går. Nu är jag i v 25 men här var det nog snarare 21 så magen har ju växt en del sedan dess.

_VIP7857

Älskar den här vippiga vintage kjolen, färgen är sådär stål blå- aktig och skiftar i en vacker metallic nyans. Tycker att det kan vara fint med en vid kjol också när man är gravid.

Armbandet köpte jag i LA och är gjort av en tjej som köper gamla antika broscher och tillbehör för att sedan göra om dom för hand till nya. Tyckte att det var en så bra idé och i LA är det många som jobbar så. Gillar tanken på att återanvända saker som fortfarande är fina för att använda idag. Blev så taggad på att göra detta själv men tiden fanns inte just då…inte nu heller för den delen men kanske i framtiden. Men, jag sparar allt fint jag hittar när jag är ute på mina små rundor på antikaffärer och resor.

I dag har vi inga planer…och det får nog vara en sådan där dag tror jag. Kanske ta en fika med vänner, gå en promenad…får se vad dagen bjuder på. Skönt att vara ledig.

KRAM

10 kommentarer

 1. Himla vacker du är! fint med en hemmakväll efter mycket fläng 🙂

  1. 🙂 tack tack! Ja, såå skönt!! Ha en fin dag nu. Kram v

 2. Att ta det lite lugnt efter veckans jobb kan du behöva! Det är skönt att kunna ta dagen som den kommer.
  Fina bilder!
  Ha en bra söndags kväll!

  1. Verkligen.. Var en lugn och skön dag!!

 3. Superfina du med likaså outfit!! Kan tänka mig att du längtade efter familjen när du varit borta så många kvällar. Kanske tur att det inte blir så ofta det blir så. Njut av din fina familj och lilla magen. Kram Annika

  1. Ja, vill verkligen inte lämna dom mer än jag måste! Barnen är ju det viktigaste man har och min man min bästa vän.
   Ha en fin dag du med!
   Kram

 4. Visst längtar man hem till sin fina familj <3
  Vilken fin kjol 🙂 Den gillade jag.
  Hoppas du får en fin dag

  1. Tack snälla, gillar när man hittar vintageplagg som funkar lika bra idag som för 20-50 år sen 🙂

   Ha en fin dag nu

 5. Vilken vacker färg på kjolen. Kram Anita

  1. Tack tack! tycker också att den är så fin och unik i fägen.
   Kram V

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *