Steel blue & metallic..

_VIP7868

Godkväll vänner!

Det blir ett lite sent hej in till er i dag för som du säkert har förstått så är det en fortsatt liten tid framöver med bråda ( och roliga) dagar. Vi jobbar med våra stylister Naomi och Maria för att sätta ihop visningen med allt vad det innebär.

Idag var vi även en sväng ute på tygmässan i Nacka för att titta på tyger till våren, japp jag skrev rätt, nu börjar nämligen tankarna och inköpen till våren och vad som komma skall. ”Fashion never sleeps” är ett så sant uttryck som går bara runt, runt i ett evigt kugghjul där säsongerna avlöser varandra. Kunder och press förväntar sig nyheter hela tiden och det gäller att vara kreativ och hela tiden överträffa sig själv och bli snäppet bättre. Men jag älskar det!

Känslan i magen när något blir rätt och precis så som man vill, då pirrar det precis på samma ställe som när man är kär..

_VIP7764


_VIP7741

_VIP7800

 Tog dessa fina bilder med fotograf Ulrica T för ett tag sedan när jag skulle iväg på en fest. Magen är inte fullt så stor då som nu och i dag känns det som att den har växt hela dagen, lite som at ha en ballong på insidan som sakta sakta pumpas upp. Hahaha.

Älskar den här vintage kjolen i den stålblå metallic färgen ( som för övrigt kommer att bli riktigt stor nästa sommar) tillsammans med min svarta spets top.

_VIP7857

Bäbis bäbis i magen där- säg mig vem du är???? vem är du som ligger därinne och sparkar och joxar?? Känns ju som att du gör frivolter..

_VIP7815


_VIP7825

Dags att natta äldsta tjejen nu och sen få mig min sk egentid vilken till största delen nog kommer att bestå av ett bad och därefter sängen.  Galet vad trött jag är nuförtiden.. jäsp!!

Gonatt och sov så gott mina fina bloggvänner.

Kram o ses i morgon.

2 kommentarer

  1. Wow wow wow, vilken fullträff på dej! Håret är magiskt o kläddkombon är en riktig fullträff! Me like a lot!

  2. Pernilla

    Åh,så vacker och vilka underbara kläder!! Vart hittar jag spetstoppen?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *