I mitt fönster…

IMG_3084

Hej söndag!

Mår ni bra idag?

När vi flyttade in i vår lägenhet för två år sedan vad det dessa vackra spröjsade fönster vi föll för men man kunde knappt se dom. Det var precis så som man ser i gamla filmer att fönstrena var täckta med dammiga gardiner och sjok av tyger. Vi tog bort allt gammalt, målade om och fräschade upp hela lägenheten. Plötsligt såg man ljuset och dessa vackra fönster kom fram.

IMG_3107

J:s mammas vackra Orreforsvas har fått en plats på denna ljusa plats tillsammans med ett fat av mässing. Tycker så mycket om den blåaktiga nyansen tillsammans med guld och skira vita vaxblommor i.

IMG_3093IMG_3112
IMG_3083

Har en nyinskaffad liten ”pralin” som står till höger och ger ett underbart ljus när man tänder värmeljus i den.


IMG_3089

Mina små busfrön och en av dom som absolut skulle sitta på bordet, den där två års trotsen håller i sig..hahaha. Just nu kan hon allt själv och vill bara ha på sig klänning eller möjligtvis kjol. Inte helt lätt att klä på på morgonen med andra ord.

IMG_3103

Vårt hus har en stor trädgård nedanför oss och på sommaren blir den till en oas med vita blommor och växter. Just nu är det en snötäckt trädgård förutom slingrande ljusslingor som lyser upp i mörkret.

Har precis kommit in till min studio för att fortsätta förberedelserna inför modeveckan som börjar i morgon. Vår visning är på tisdag men det är fortfarande mycket kvar att göra. Hela teamet är samlat och det sys och knåpas och provas.

Ha nu en fin söndag!! Här ska det jobbas men sen blir det hem för att mysa med familjen som är ute och åker pulka idag…

KRAM

6 kommentarer

  1. Hej! Vackert! Fönstren är underbara

  2. …Förutom mina favvisar Olivia, Isabella som jag nämnt tidigare är Lily o Julia fina. Kram Pia

  3. jättesnyggt! har alltid drömt om ett fönster man kan sitta i med bred fönsterbräda. Det är så fint!

  4. Klart lilltjejen ska heta Celeste! Lycka till!

  5. Så vackra fönster, förstår att ni föll för dem. Hoppas det går bra med visningen imorgon. Vissa veckor skulle man bo i Stockholm. Kram NAnika

  6. Så fint! Kan du inte visa lite bilder på badrummet i lägenheten? Jag behöver inspiration och jag gillar verkligen din stil.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *