Printad dunjacka..

IMG_3449

Godmorgon torsdag!

Hoppas du mår bra 🙂

En trend som jag sett mycket inför nästa vinter är printade dunkappor tex den här från Patrizia Pepe är ju bara så fin! Passar perfekt med min gravidmage just nu med sin lite klockade modell. Inte helt lätt att klä en växande mage och jag hoppas att jag kommer i skidkläderna när vi ska till Hemavan..

Har köpt en annan sak inför resan som jag bara är sååå nöjd med och eftersom jag mest kommer att vara i barnbacken och hänga hela tiden så tyckte jag att jag var värd detta. Återkommer med vad det är såklart.

IMG_3469

Älskar vädret vi har just nu, det är så vitt och fint ute och inte allt för kallt! Igår åkte barnen pulka och var ute och lekte flera timmar i snön efter skolan. Älskar hur dom kommer in rosiga om kinderna och glada av all lek.

Kram och ha en fin dag!

4 kommentarer

  1. Läcker!! Är det djurmönster i botten? Ha en härlig dag

  2. I asked my readers to recommend blogs written by women in my own age group and someone mentioned yours. What a pleasant find! And thanks to Chrome’s translator I can read it 😉 Hi from Dubai, have a great weekend.

  3. så fint ju. Lite roligare än en vanlig dunis 🙂

  4. Men åh! Vilken fin jacka!! Längtar så mycket efter att kunna ta på mig varma och gosiga kläder! Här i Dubai är man ändå glad över att nu under den ”kyliga” årstiden få ha jeans! Kram och tack för en underbar blogg!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *