Mer från visningen & fredag!

_1KL2474_0_2

Hej fredag!

Hoppas du mår fint idag!

Här är det bara toppen och trots en lite stökig morgon ( yes vi har en trotsig två åring hemma just nu) så fortsätter dagen bara fint. Har du sol där du är?? Här fullständigt strömmar ljuset och solen in och man blir bara helt glad och pigg i hela kroppen!!!

Var ute en sväng på lunchen för att titta på en ny vagn till lilla bebben och påväg tillbaka på kontoret hade jag solen i ansiktet hela vägen och kände mig sådär extra lycklig och glad.

Tänk vad lite sol kan göra 🙂 och vagn tittande såklart.

Tänkte visa lite mer bilder från modeveckan och vår visning. Älskar att fota allt som händer runtomkring, modeller, hår&make fix, naglar som målas, stolar som pryds av namn på kända journalister…spänningen.

IMG_3175

Här går duktiga Åsa igenom för teamet hur makeupen ska läggas. Vi valde i princip en osminkad look med porslinshy på modellerna med endast en markerad mörkgrön eye-liner.

IMG_3162

Håret gjordes av ett fantastiskt duktigt hårteam från salong F&M som representeras av Unite, ett grymt bra hårvårdsmärke. Sååå underbara och duktiga killar som äger denna salong!!

IMG_3181

Det är så fint inne på Berns, älskar att ha visning där.

IMG_3174

Make up rummet! 

IMG_3166

Underbara och duktiga Frida Selkirk gjorde alla modellernas naglar och även mina. Valden en snygg svart/nude manikyr med typ ett upp och ned vänt V. Tyckte att det passade bra. Frida har en nagelbar på NK som jag verkligen kan rekommendera.

IMG_3164 IMG_3187

Jag fick också!

IMG_7905IMG_3160IMG_3154

Skor och kläder ställs upp till varje modell..

_1KL2449_0_2

En av mina favoritlooks men ett fantastiskt broderat tyg med en asymmetrisk skärning.. Vi stylade visningen med grova sockar och militärbälten ( hittade dom i riktiga militärbutiker) . Vi sydde även egna sockar av ett tyg vi hade i kollektionen. Blev snyggt och skapade en röd tråd.

IMG_3171


IMG_3204IMG_3245bild (56)IMG_3258_1KL2581_0_2

Ha nu en finfin fredag vänner!

Jag och min kärlek ska faktiskt ha barnvakt och gå ut ock äta middag med ett stort gäng vänner. Längtar!! Älska att gå ut med min love på date.

Vi ses snart!

Kram

1 kommentar

  1. verkar vara så härligt kaosigt backstage på visningar. 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *