Lördag

IMG_3475

Mysig start med levande ljus och lite nytt! Har en så söt och ny liten ljusstake i form av en ananas som lyser upp vårt bord. Så fin och vårlik tycker jag! Passar fint också med dom nyköpta rosa tulpanerna.

Godmorgon Lördag!

Hur mår du i dag?

Här mjukstartar vi dagen men ett rykande färskt nummer av Damernas värld, en kopp te och en god chokladbit.

Var ju på födelsedagsmiddag i går kväll så idag är jag lite seg. Blev massor av god mat, älskar restaurang Supper som vänner till oss driver!  Maten lagas med sydamerikansk inspiration och så serverar dom precis allt jag gillar också som ceviche och soft tacos. Sååå gott och trevligt där. Kan verkligen rekommendera detta mysiga ställe som gjort för stora middagar med massor av vänner. Dessutom så finns min favorit dessert där, marängsviss med hemlagad maräng som är ”to die for”. Ni som följer mig på instagram kanske såg den i morse.? Valerie_aflalo heter jag där.

IMG_3484

IMG_3510

Bloggar och fikar..

IMG_3480

Ska strax ta med min stora tjej till baletten och sen blir det prepp till Mellon i kväll, mannen ska laga en Boeuf som ska stå och puttra hela dagen och barnen ser fram emot lördagsmyset med godis och glass.

Ha en mysig lördag nu vänner!

Kram

2 kommentarer

  1. Mysigt med Damernas värld och fika!
    Ska på innebandy med ena sonen idag och
    Sen mello mys med god mat o snaks m familjen!
    Rätt lik er dag

  2. vad fint med tulpaner, gör en ju så glad! 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *