Fika med lite färg & vänner


IMG_3534

Hej måndag & ny vecka!

Hur mår du?

Jag går den här veckan in i v 28 i graviditeten och just nu pågår det projekt ”växa bebis” i magen. Helt otroligt vad mycket det hänt på kort tid…Har också pga detta tagit det väldigt lugnt i helgen, lite pulka åk med barnen och en fika med vänner. Annars har jag bara vilat och tagit det så lugnt och inte gjort många knop.

I veckan så väntar en tripp till Paris som är en kombination av jobb och trendspaning. Trendspaning innebär i min roliga bransch att man helt enkelt roar sig med att gå runt i trevliga butiker och miljöer och samlar intryck. Inte så illa kan man tycka. Älskar dessa resor när man fritt i sinnet kan smala på sig nya färska idéer för att börja om på ny kula.

Den här gången ska vi ju dessutom bo på mitt favorit hotell ”La Belle Juliette” som ligger ett stenkast från ett annat favoritställe, varuhuset Le Bon Marché. Deras matbutik är nog den finaste jag någonsin varit på och resten ska vi inte tala om. Vackert intimt och alltid det senaste att erbjuda.

.

IMG_3520

Bakade en god bananchoklad- sockerkaka till våra gäster igår, finns det något godare än nybakad sockerkaka med en god latte till? varm och krispig på utsidan och saftig på insidan. Tycker att det blir så bra att blanda banan i sockerkakan, det blir så mycket saftigare och ger en len och fin smak.

Serverade även en hemlagad lemonad ( som är så enkel att Nicoletta kunde laga den till oss). Pressad citron, socker och lite vatten, vill man kan man slänga i lite färsk mynta också men vi hade inte det hemma.

IMG_3523

IMG_3528IMG_3530

Serverade allt på våra nya gula underlägg som jag hittade på My habitation, samma ställer där jag hittade den fina lilla ananas ljusstaken i mässing. Det är kul med lite färg nu och tycker att dessa gul/grå underlägg är så fina och vårlika. Passar fint ihop med det guldiga tonerna vi har hemma men även de rosa detaljerna lite varstans. Guld-gult-rosa-grått och vitt på färgskalan helt enkelt..

Nej, nu måste jag lägga på ett kol här, jobb ska avslutas innan det blir dags för dagis hämtning!

Kram kram och ha en fin måndag.

2 kommentarer

  1. Vilken underbar fika! och så spännande med bebisen. det närmar sig :))

  2. Så lustigt satt precis kollade på underlägg på My Habitation. Beställt saker därifrån som kommer i veckan jippi. Om du känner A som har butiken måste du hälsa. Fantastisk service o uuunderbara saker. Er lägenhet är ju magisk.
    Kram från Nina

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *