Nu börjar det..

WaldemarHansson_ValerieJohan_05

Hej hej fredag!

Hur mår ni idag?

Känns som att varje gång jag tittar in till er är sjuk, hahaha, men vad jag har förstått är det många små sjuklingar där ute just nu. Det kallas ju för vabbuari av en anledning. Nu är det i alla fall helg och ett långt skönt sportlov med skidåkning som väntar. Vi ska åka på roligheter hela stora familjen och barnen är så förväntansfulla. Me too faktiskt!!

I dag var jag inne på kontoret för det var en mycket viktig och rolig dag. Vi har nämligen börjat ta emot alla härliga brudar som vill gifta sig i en klänning från mig. Såå roligt att äntligen få komma igång med detta!! Det ska bli jätte roligt att träffa alla tjejer som bokat in möten hos oss, ens bröllop är ju en av de största dagarna i livet och för mig att få vara med på ett litet hörn är ju så stort.

WaldemarHansson_ValerieJohan_19

Åhh, tänk att det snart har gått ett helt år sen vi gifte oss här i gräset med havet som utsikt. Magiskt. På vår bröllopsdag kommer vi dessutom att fira tillsammans med vår nya lilla familjemedlem som vi ännu inte har träffat, helt galet faktiskt,vad mycket som kan hända på ett år.

Hoppas nu att du får en fin start på sportlovet och att du hänger med på vår skidsemester!

Kram kram och ha en fin kväll.

9 kommentarer

 1. God afton! Om man vill sommarsemestra i Skåne, vilka platser är då värda att besöka/bo. (Reser utan små barn). Kram Pia

  1. Hej hej,
   Åh det finns massor av fina platser! Om man vill resa runt lite så tycker jag att Höganäs-kusten är mysig. Då kan man åka mellan olika städer och äta gott på allt från prisbelönta restauranger till fiskrökerier och sen bada i kristallklart vatten. ( Saknar detta i Stockholm..). Annars så tycker jag att Ljunghusen, Skanör, Falsterbo är riktigt härligt. Milslånga stränder och pittoresk miljö..
   Som sagt massor att välja på!
   Ha en fin semester 🙂

 2. Tack så jättemycket! Låter underbart nu ska vi sätta igång att planera

 3. Kram och ha en fortsatt härlig fjällsemester

  1. Kram kram

 4. Hej! På vilken adress kan man kontakta dig gällande provning av din bröllopskollektion? Jag ska nämligen gifta mig senare i sommar och skulle så himla gärna vilja prova någon av dina underbart fina klänningar! /Lena

  1. Hej hej,
   Stort grattis, vad kul!
   Maila på sophia@valerie-stockholm.com 🙂

   Vi hörs och ses!

 5. Hej!
  Så fina ni är! Var kommer klänningarna på era barn ifrån?
  Kram Sabina

  1. Dom gjorde jag själv 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *