Packning på g..

IMG_3603

Skor:Moonboots // T-shirt: Valerie // Mössa: Carhart // Skidglasögon:Scott // Tights & Top:DOM ( Det är blivande prinsessan Sophia Hellqvist nya yogavarumärke! Kul!) Solglasögon: lite blandat, Miu Miu, Stella Mc Cartney.. Nagellack: & Other stories // Solkräm:Rituals //

Här packas det för fullt vill jag lova! Det är hela familjens skidpackning som ska göras klart och det är mååånga prylar som ska kommas ihåg och stoppas ned. Springer runt som en tok här hemma för att hitta alla saker, phju. Håller just nu på att packa mina saker och jag måste erkänna att det där med att vara sådär superpraktisk inte heelt är mig grej, försöker mig helt enkelt på en kombination tror jag. Blev så inspirerad av ett reportage i Damernas för något nummer sedan och nu vill jag också vara sådär stylish i backen. Har såklart massor av mer saker som ska ner i väskan..Hahaha.

Hej hej härliga lördag,

Lyxigaste dagen på veckan tycker jag!

Idag kommer även min stora älskade tjej tillbaka till oss för i morgon bär det av till snön och äkta fjällsemester i Hemavan med la famille. Ska bli så kul för jag har faktist inte varit iväg på sportlovs semester sen jag själv var tonåring. Blir inte så mycket åkning för mig i år men det gör verkligen ingenting. Älskar hela ”skidlivet” med den krispiga luften, afterski ( kanske inte så mycket för mig i år då;) och det vackra landskapet! Men det ska bli skönt med ledighet och bara vara med barnen, maken och farfar med familj. Barnen ska få lära sig att åka skidor och så ska vi leka massor i snön! Gissa vilka som är peppade här hemma just nu och far runt med skidglasögon och mössor och kaosar med packningen..??

Vi ska få låna en stuga och vad jag har hört så finns det även en vedeldad tunna där som man kan bada i och det låter ju som supermys de-luxe, ellerhur?

Ska bara packa klart först..

IMG_3629

IMG_3621

Kommer inte helt i mina skidkläder men man kanske inte måste stänga hela vägen upp, hahaha. Dom passade för några veckor sedan…magen växer så mycket just nu!

IMG_3607


IMG_3625


Hade ganska kul när jag provade mina skidkläder! kände mig som en stoppad korv, hahaha!!

Nej, nu ska vi gå och handla lite gott till middagen och fixa lite mello mys till barnen.

Ha en fin fin lördag nu vänner.

Kram

4 kommentarer

  1. Ha ha du är för härlig!! Blir lite avis då vi åkt skidor med familjen i 14 år i sträck men inte i år-svår abstinens! Tror absolut att du kommer se stylish ut i backen. Hoppas ni får det fantastiskt och att du kan tanka upp med lite energi! Ulrika

    1. Tack! Ska bli härligt med ren luft och vila

  2. Du skall nog inte bada tunna, nar du ar gravid. Tanker mest pa alla bakterier… *ryser av tanken*

    1. Det är bara vi i familjen som är där. Tänkte i alla fall bli frisk först 😉 sen får vi se..

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *