Första dagen i backen

IMG_3660

Vaknade upp till detta snölandskap i morse samtidigt som solen kämpade sig upp mellan bergen. Barnen väckte oss tidigt för att få komma ut i backen. Det snöar lite idag men solen tittar också fram lite då och då, hoppas på lite fint soligt väder nu när vi är här.

 Godmorgon Hemavan!!

Nu är vi på plats och installerade här i trävillan med Johans plast syster med familj, här är gott om plats och vi har ett helt eget våningsplan för oss själva.Här bor alltså vi, högt upp i backen och med världens finaste utsikt. Inte helt fel…Här finns massor av snö till allas förtjusning så efter middagen igår så gick alla ut för att åka pulka i backen som finns precis utanför.

Vi bor typ mitt i backen vilket är perfekt!

IMG_3668


IMG_3671

IMG_0513

Lillskruttans första dag i backen! Det gick faktiskt förvånansvärt bra, hon hittade balansen och kunde ta sina första stapplande steg i backen. Så gulligt att man smäller av när hon susar rakt in i mina armar. Min stora tjej försvann iväg på lite skidskola men det hade också gått bra.

Skönt, dag ett på skidor är härmed avklarad!

IMG_3665

Nu är jag helt redo för en mini afterski med bergen som utsikt. Min öl är den till vänster såklart.

Ha en fin måndag1

Kram

3 kommentarer

  1. Åh det ser fantastiskt härligt ut! Vilken skid-idyll 🙂 Ha det så himla skönt nu. Kram!

    1. Tack, det ska vi ha! Kram

  2. Men åh det ser ju helt underbart ut, värsta snölandskapet <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *