Sol i backen!

IMG_3697

Hej & sooooooool!!

Hur härligt som helst!

Sportlov och oceaner av tid. Det var en så skön dag i backen i går med sol, skidåkning och fint väder. Barnen har ju inte åkt skidor förut så den mesta av tiden går åt till att lära och öva. Vi är ett stort gäng i familjen som här just nu så barnen har många skidlärare och alla peppar och boostar självförtroendet så mycket det går. Måste säga att jag är imponerad av mina två små tjejer som faktiskt på bara några dagar har lärt sig att åka riktigt bra. Bianca åker mest rakt fram fast i full fart medan Nicoletta redan svischar ner för slalom backen som hon inte har gjort annat.

Blir riktigt imponerad!!

IMG_3703


IMG_3702IMG_3701IMG_3719IMG_3711IMG_3739IMG_3741

Ha nu en superfin dag så ses vi snart igen!!

Här ska vi ut i backen igen och åka åka åka…

Kramar

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *