En härlig plats.


IMG_3760

Sitter och dricker min frukostlatte på vår soliga terass, tankar energi och andas in ren, frisk fjäll luft. Solen tittar fram lite då och så jag passar på att vara ute.

 
 

Helloooo sportlovs torsdag!

 
 

Hur mås det idag?

 
 

Här tar vi oss en mellandag så jag och barnen pausar lite här hemma medan J är ute i backen en sväng. Bianca har tröttnat på skidorna för en stund och Nicoletta har skadat knät lite så vi myser hemma, tittar på film och jag tittar in till er. Just nu sover en trött liten Bianca efter en förmiddag ute i backen..

IMG_3780

  Dagarna går och det är redan torsdag!

IMG_3753IMG_3782IMG_3758

Har lovat barnen att göra ett litet hemma spa senare idag, här finns nämligen en jacuzzi så det blir bubbelbad med massage och nagelmålning. Tjejerna älskar just nagelmålning och gillar att låna mammas nagellack!

En lite lugnare dag idag alltså.

Vad gör ni?

Kramar

4 kommentarer

  1. Hejsan! Idag har det varit full rulle på operation där jag gör en del av min utbildning. Tuff värld men också spännande och jag hoppas att jag bidrar med något som kan göra patienterna lugna och känna trygghet i den ofta skrämmande och ovanliga miljö som det ändå är på en operationssal. Ledigt imorgon då jag och mina döttrar ska mysa i stan, shopping, fika och bara vara. Hoppas det blir sol i vår huvudstad:))) kram

    1. Wow! jag förstår det och vilket beundrandsvärt jobb du gör!

      Ha en fin helg med dina flickor 🙂 mysigt

  2. Looks so lovely and peaceful:) Hope you are enjoying every moment of it:)
    beautytruuth.wordpress.com

  3. Ser heeelt underbart ut! vinter + sol är bäst

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *