Godmorgon fredag & v 30!

IMG_3818

På vår terass faktiskt helt iklädd en ulltröja och byxa ifrån mig! Perfekt underställ här i Fjällen. På söndag så går jag in i v 31, magen har verkligen växt massor de senaste dagarna och jag känner henne där inne joxa och trixa. Kan inte fatta att det snart ska komma en ny liten flicka som är vår..längtar så mycket! Måste gå och köpa hennes första lilla body att ha på sig när vi åker hem från BB. Alla barnen har fått det så det ska även den här lilla sötisen få såklart.

Godmorgon fredag!

Här i Hemavan tar vi det lite lugnt här på förmiddagen, barnen leker och maken lagar sin berömda Beouf Bourgignon som ska stå på spisen hela dagen. Det är fint väder här idag igen så det blir en del pulka åkning med en efterföljande tur till det lokala badhuset till tjejernas lycka. Nicoletta trillade ju i onsdags och skadade sitt lilla knä så vi tag några dagar ledigt från skidåkningen.

Tur att det finns annat att göra här i den mysiga lilla byn.

IMG_3812

Gillar mina nya Moonboots och bor i dom här, varma, sköna och snygga!

Ha nu en mysig fredag så ses vi sen.

Nu blir det pulkaåkning för hela slanten så det är bäst att jag samlar ihop mig och våra saker nu innan barnens tålamod tar slut 😉 Det kan gå fort..hihi. Dessutom är väl jag inte snabbast i världen för tillfället!

Kram kram

14 kommentarer

 1. Wow vad magen har växt! Och wow vad fin du är i snyggunderstället! Stor kram! <3

  1. Ja, helt galet vad den växer!! måste vara inne i en växtperiod nu.
   Kram

 2. Looking great at week 30! 🙂 Enjoy the mountains! I returned from the French ones last week and I already miss it!

  1. Thank you, i will!! have a great weekend 🙂

 3. Alltså ÅH vilken härlig bild den första, i motljuset! Lovely. Ja skönt att andas ”riktig” luft där uppe kan jag tro. Jag brukar bli så trött när jag är uppe i fjällen, tror man får för mycket frisk luft haha. Ska bli skönt med helg här 😉 Njut av det sista! Kram!

  1. Tack tack, så härligt när solen skiner här! Helt sant man blir så trött av luften här uppe, sååå mycket friskare än i Stockholm 😉
   Kramar

 4. Alltså så vacker är du!! Kram från ystad

 5. Alltså så FIN!!!!!!!

  1. Tack fina du 🙂 Detsamma!!!
   Kramar

 6. Åh åh åh vad gravidfin du är! när väntas bebbe?

  1. Men tack!! Den 11e maj är det beräknat:) 2 mån kvar..

 7. Åh var hittar man understället? Pris?

  1. Hej hej, Åh, finns tyvärr inte längre…ingick i hösten/ vintern 14 så det är tyvärr slut.
   Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *