En dagens ”skidlook” alá hänga i backen..


IMG_3856

Hello lördag & sista dagen!!

Guud vad tiden gått fort dessa sportlovsdagar, det är nästan så att dagarna flyter in i varandra. Det är så skönt och avkopplande att vara här och andas in all den friska luften. Den här gången har jag ju inte åkt något alls, känner att jag inte vill nu när det inte är så lång tid kvar. Är kanske inte heller stabilast i världen som vissa andra i min familj 😉 så därför låter jag bli. Jag har mer skött markservice och fixat med barnen som har åkt för första gången. Mysigt det också tycker jag!IMG_3862

I backen har jag i alla fall sett ut så här Jacka:Moncler ( har faktiskt nätt och jämnt lyckats klämma in mig i  den jacka jag brukar ha, ett par dagar till så hade det INTE gått..) // Byxor: Hagföfs ( som jag inte kunde stänga..men det funkade..) Solglasögon: Aldo // Skor: Moonboots sen har jag kört underställ ( har ni ju sett några olika på mig) Vantar: Stadium// Mössa: Carhartt

IMG_3858

IMG_3872IMG_3855

Nu ska vi laga middag och på lördagsmenyn står det torsk med skirat smör, haricotverts, peppar rot och kokt potatis. Sååå gott! Sen blir det lördagsgodis till mellon i kväll och barnen är laddade till tänderna!

Ha en fin lördagskväll nu!

Kram

2 kommentarer

 1. Du är strålande vacker, riktigt fina bilder.
  Åh, gud va gott med torsk och skirat smör, bland det bästa man kan äta. Skulle kunna leva på enbart fisk tror jag, kanske beror på att jag är född på en västkust-ö 😉

  Själv har jag tryckt i mig en massa tortilla-pizza under dagens barnkalas, min son fyller 5. Känns sådär fräscht i magen nu..

  Fin lördagskväll på dig med!
  Kram

  1. Tack vad du är snäll!! Visst är det gott! lovar att lägga upp mitt favoritrecept nästa gång vi lagar:)
   Hahaha, det där med kalas är farligt…blir lätt att man äter mer än man borde.

   Ha en fin söndag nu.
   Kramar

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *