Lördagslyx

IMG_4112

Hej lördag & sol igen i vår huvudstad.

Det känns som att det är sol varje dag nu och det är bara så underbart att våren är här. Trots att det är lite kallt…

Bland det lyxigaset jag vet är att ha färska snittblommor hemma. Jag vet inte om det är känslan av att få ha färg och liv hemma eller om det är doften som gör det men jag ääälskar det och skulle ha nya varje dag om jag fick!

Nu står den här färgsprakande buketten i mitt fönster och sprider sin underbara doft i hela lägenheten. Man är redo för massor färg nu eller hur? blev så fint att sätta blommorna i den här blå/vita kinesiska urnan som jag hittade på My habitation för en liten tid sen

Vilken färgbomb!

IMG_4114

I kväll är det ju Mello final och vi ska hem till några vänner för att äta godis och heja på våra favoriter!! Tycker att det finns många bra låtar i år och vet faktiskt inte säkert vem jag håller på..hmm. Vem tycker du ska vinna??

Ha nu en fin lördag och tack snälla för alla gulliga kommentarer om mitt webbtv besök hos Malin Wollin. Behövde kanske inte oroa mig så mycket. Hihihi.

Världens bamsekram till er ALLA som tittar in här hos mig.

2 kommentarer

  1. Hej Valerie! Jag tycker mycket om att besöka din blogg ibland. Jag får en känsla av att du är en så fin, äkta och jordnära person.

    Vi tittar på Melodifestivalen, trots att vi bor på franska rivieran. Jag gillar Magnus Carlssons låt mest, kanske för att han är en superduktig sångare.

    Kram från Ann

    1. Men åhhh vad härligt att bo där!! Tack för snälla ord:) kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *