Gick vattnet??..

IMG_4684

 Godförmiddag!

Hur mår du idag? Bra hoppas jag för här är allt bara fint i alla fall. Eller åtminstone tror jag det..

Vaknade i morse av att jag trodde att vattnet gått, fick sen massor av förvärkar och tänkte att nu kanske det är dags. Hoppas hoppas. Men nu har allt lugnat ner sig och inga förvärkar i sikte.. hmmm Har hört att det kan vara såhär precis innan allt drar igång, jag har verkligen haft två helt olika förlossningar dessutom så man vet ju aldrig hur det ska sätta igång.

Spännande är det i alla fall!

Känns som att det är bra att packa den där väskan nu ( eller egentligen så är det tre väskor som ska packas för barnens väskor måste ju också stå klara) Så nu är barnens väskor packade och om en stund ska jag ge mig på att packa det som vi behöver till bebisen och till oss. Tänkte visa er vad jag ska packa i min förlossningsväska så fort den är klar lite senare idag.

IMG_4686

Älskar denna vackra gröna brudslöja som jag köpte igår! Tycker att de milda nyanserna av grönt mot våra grå väggar blir så fina tillsammans, pastelligt och vårlikt. Har en del fixar planer för lägenheten men först ska bebisens sovplats göras klart och det ska boas. Sängen som hon ska sova i kom i veckan så ny ska det bäddas och ställas i ordning. Ska snart visa dig hur det blev..

IMG_4687_2

Nej nu blir det lunch och sen ut i solen!!! Vill en sväng till Rosendal för att köpa en kruka och sen måååste jag skaffa en amnings bh, inte lätt att välja tycker jag..

Ses sen alla glada.

Kram

4 kommentarer

  1. Hej Valerie!

    Jag fick mitt tredje barn för 5 veckor sedan. Jag hade, precis som du nämner, förvärkar och mer flytningar under ett par dagar innan vår lille Oscar kom ut. Tre kvällar trodde jag att det hade satt igång, men sedan försvann värkarna. När det väl satte igång gick det väldigt fort. Hann precis in till förlossning. Ett tips är att åka in i tid! (Jag var inte beredd på att det skulle gå så fort då det var olikt mina tidigare förlossningar.) Lycka till!

    Kram från en trepojksmamma i Onsala

    1. Wow, ja! verkligen ett bra tips. Vi får nog också åka in i tid..senast gick det ganska fort..

  2. Håller tummarna för att hen pluppar ut idag! kram

    1. Nope, blev inget just idag…

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *