En ny väska kanske?

176163XBB.01CR_1

En riktig drömväska från Céline som faktiskt funkar fint både som skötväska och finväska.. En riktigt lyxig sådan dessutom, men drömma går ju bra..
Hej hej tisdag!
I min baby app står det att det är 5 dagar kvar till bf och jag hoppas ju verkligen det. Dessa dagar kan kännas lite extra långa men också förväntansfulla 🙂 När ska hon komma och hur sätter allt igång?

Nu har lilla B blivit sjuk så både igår och idag är hon hemma och kurerar sig. Mysigt med lite sällskap.

Tänker att nu när det kommer en bebis och allt vore bra med en ny väska eller en sk skötväska. Jag tycker ju att väskan är till mamman ( eller kanske pappan)  och innehållet till bebisen…Ett bra tillfälle att skaffa en ny fin väska helt enkelt.

Har ju gått igenom några skötväskor genom åren och jag måste säga att det är bra mycket roligare med en väska som funkar lite till både och.


Viktigt är att det finns plats till blöjor, wipes, lite extra kläder och annat smått och gott som man kan tänkas behöva. Gillar även att det finns en lång rem så att man kan hänga den över axeln eller vagnen. Sen tycker jag att det beror lite på vad för vagn man har, antingen så hänger man väskan på vagnen eller så lägger man den under vagnen. Lägger man den under vagnen så tycker jag att en tygväska som man kan trycka in lite varstans är det bästa.


22363465-origpic-66029e

Den här väskan från Littlephant är mer en klassisk skötväska fast jag tycker om mönstret och det snygga ljusa lädret. Känns vuxet och snyggt och lite mer casual än föregående. Gillar också färgkombinationen men det ljusgrå, vita och nudefärgat läder.

black-new-braided-shoulder-bag

Såg den här väskan från Ceannis uppe på NK för en tid sedan, tycker om det flätade lädret i svart. En bra allround väska till ett bra pris tror att den kostade under 1000 lappen.

GA12110_ELE GRÅ_1

Tycker även att det klassiska elefantprintet av Estrid Ericson är fint. Lite mer barnsligt kanske men klassiskt och gulligt trots det.

väska-5-ljus

Och huur lyxigt är det inte med en Louis Vuitton väska som bebis väska?? Vet att det finns riktiga skötväskor från LV men jag tycker att det är kul om man kan använda sin väska även efter bebistiden. Detta är också förstås en lyxvariant men jag tycker att den är väldigt fin och klassisk som håller länge.

Ha en fin fin dag nu vänner, nu ska jag strax iväg och titta på några nya brudklänningstyger till vår brudkollektion men det blir en snabb vända för jag måste ta med mig den lilla sjuklingen.


Vi ses lite senare 🙂


Kramar

8 kommentarer

 1. JOmen visst måste mannen löpa till LV butiken när du levererat dotter nr 3 , så får det bli :):)

 2. Slå till på LV:n den passar dig och lilla babyn perfekt! Ursnygg! Kram

 3. Den sista, to die for… : )

 4. Hej! Mysigt att vänta o förbereda sig inför ett nytt litet liv…! Jag fick en dotter för två månader sedan o ska till min syster i Stockholm (Vasastan) snart. Så…har du möjligtvis tips på några bra/mysiga/fina barnbutiker?

 5. Take a look at Goyard. They are the classic bags that works for babies and beyond.

 6. Det är klart att du ska satsa på en klassiker från LV 🙂

 7. LV är ju en klassiker!

 8. Hej Valerie!
  Tack för en inspirerande blogg! Jag och min blivande man har verkligen inspirerats utav din bröllops guide.
  Så jag skulle önska mig lite mer utav din bröllops guide! Tänker om du skulle kunna visa mer utav dina och tärnornas smycken, tipsa om underkläder osv.
  Du och din man var verkligen superfina 🙂
  Med vänlig hälsning/ Sara

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *