Projekt pågår

IMG_5648


Hej hej!

Hoppas du mår bra 🙂

Här är allt fint och vi är alla friska och krya, kunde konstatera att Bianca antagligen fått i sig något som hon inte tålde för redan i söndags var hon på benen igen! Så skönt, blev ju rädd att lilla L skulle bli smittad..

Här hemma pågår det i alla fall projekt fixa barnens rum. Ä n t l i g e n.  Skulle ju tagit tag i detta för lääänge sedan men nu fick jag ett ryck och satte gång att måla. Eller rättare sagt jag började och min älskade man avslutade och gjorde det mesta. Brukar vara så här hemma 😉

Det är lite svårt att visa färgen på bild men tänk dig ett par ljusa balettskor i lite hud/rosa ton så är du ganska nära.

Blev supernöjd i alla fall och nu ska det bara göras mysigt också. Bland det bästa med att vara mammaledig är just att få mer tid till hemmet och göra fint tycker jag. Har ju alltid massor av ideér men jag hinner inte alltid genomföra dom.


IMG_5652

Önskar dig en toppendag!!!

Nu ska jag ut och leta ny matta till rummet för den gamla passar inte längre in i färgerna tyvärr. Återkommer med mer bilder när allt är klart.

Kram kram

2 kommentarer

  1. skööönt att hon mår bättre! och roligt med ett litet (nåja) projekt. Så skönt när man är klar med det 😉

  2. Vad fint med lite färg! det gör så mycket.. Blir spännande att se slutresultat! Kramkram!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *