Kärlek & mer kärlek

IMG_5752

Här står jag i det pampiga huset, Nedre Manilla, som ligger på Djurgården i helt fantastiska omgivningar mellan hav och natur..

Hej hej,

Hur underbart väder har vi inte inte idag??

Sol sol och åter sol!

Tror inte att jag har sett en endaste litet moln idag och det är verkligen underbart. Har ju längtat ihjäl mig efter just detta och att få gå med vagnen utmed djurgårdskanalen och bara vara. Just det har jag gjort idag! Tittade sedan inom butiken på Mood för att fixa några nya plagg ( har ju inga kläder!! hahah, ironiskt nog;)

I går gick dagen lite på sparlåga, därav det lite trötta inlägget. Var ju helt slut i huvudet efter firandet härom kvällen. Helt självförvållat men så himla kul och välförtjänt ( japp, jag var faktiskt värd det efter 9 lååånga månaders graviditet!!)

Nu är jag i alla fall mitt vanliga pigga jag igen vilket verkligen är skönt.

Lovade ju bilder från festen.

Yes, det blev en annan outfit också :)…

IMG_5770

Höll på att svimma när jag såg tältet vi skulle sitta i, som en saga och med dom vackraste blomster arrangemang jag sett på väldigt väldigt länge. Sedan serverades det en underbar avsmakningsmeny där alla rätter var som små konstverk. När mörkret föll på tändes det lampor i taket som skapade en otrolig stämning.

Och vilken fest sen. Och vilket värdpar. Allt var vackert, kärleksfullt och helt ljuvligt.

IMG_5771

Firar ni bröllopsdagar? ja, ni som är gifta då..

Älskar att fira allt som går att fira! Varför inte liksom.

I onsdags firade vi Martina och Sverker 20 år som gifta och det var verkligen ett romantiskt och kärleksfullt firande. Några saker som jag lade märke till var hur mycket respekt och kärlek det finns dom emellan och nu längtar jag till jag och Johan firar 20 år vi också. Då ska vi också ha en storslagen fest!!

På söndag är det ju vår ett åriga bröllops dag så det är ett tag kvar.

IMG_5772

IMG_5773

IMG_5775

Alla bord hade olika blomster arrangemang och hela dukningen var verkligen läcker med blommiga dukar och mängder av färger! Blev så inspirerad av alla färger.

IMG_5830IMG_5776

IMG_5822

Var ju och fixade håret med klipp och färg hos Natalie på Creative Heads innan festen, en såå duktig tjej som driver tre frisörsalonger i Stockholm. Dessutom är hon ensamstående småbarns mamma till 3 barn- det ni! Gå till henne om du letar efter en gullig och samtidigt väldigt duktig frisör.


IMG_5834

Min klänning kommer från mig och finns endast i 2 ex. // Skorna- Isabel marant // väskan- Chanel  // armband-Vita Fede // ring på höger hand- Sif Jacobs och vänster hand mina vigselringar.

IMG_5835

IMG_5836

Min kära man.

IMG_5838

IMG_5842

IMG_5846

IMG_5853

Ha nu en underbar kväll i det fina vädret och ta hand om er.

Nu ska jag se en film med min älskade man och tända en brasa! Ska bli så skönt.

Kram kram

7 kommentarer

 1. Vad är det för din ring du har på höger hand?!!
  Njut av dagen!

  1. Hej,
   det är en ring från Sif Jacobs! superfint att ha en på varje finger också 😉

 2. Såå fint måste ha varit underbart att sitta vid ett bord där, så kreativt med fri känsla. Både blommor, dukar och allt.
  Du matchar perfekt, både med festens färger men också din outfit i sin helhet.
  Kram från Ninni.

  1. Tack vad dur snäll! Ja det var som en dröm och galet vackert

 3. Madeleine

  Hej Valerie, vart hölls det här bröllopet? Det fantastiskt ut!

  1. Hej, det var på Nedre Manilla:)

 4. Madeleine

  Ja, jag såg det sen… 🙂 Men tack ändå!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *