Det här glada gänget!

IMG_5898

Det här glada gänget hade vi hemma hos oss idag. Jag måste säga att för att klara av en sådan här dag med 3 ganska stökiga barn krävs nerver av stål. Själv är man ju lite mer van men herregud vad man måste ha tålamod. Dessa tre var i alla fall helt fenomenala på att få tjejerna på gott humör och det blev en riktigt kul dag!

Hej hopp fredag & sköna sommarkväll!

Har ju återigen blivit kväll när lugnet sänker sig här hemma i vår lägenhet och jag tittar in till er. Jag har ställt fönsterna på vid gavel och njuter av fågelkvitter och dom varma vindarna som strömmar in. Det är så skönt att det äntligen har blivit sommar och varmt. Tog precis en dusch och testade en ny brun utan sol som verkligen är såå bra, St Tropez heter den. Har så galet vita ben och har inte hunnit eller velat visa dom i solen ännu. Tycker alltid att man blir så ojämnt brun så här i början av sommaren och får mest färg upptill medan benen är vita. Hoppas nu detta gör susen.

Förutom det så har vi idag haft en riktigt rolig fotografering hemma i lägenheten för den super härliga tidningen Family Living, såå himlans kul att dom ville komma hem till oss och göra reportage om vår lägenhet. Reportaget kommer i början av september och då kommer det även en intervju med mig där i.

Lovar att säga till när det är dax 🙂

IMG_5897

IMG_5891IMG_5921

Tom lilla Leonie skötte sig finfint och ammade och var sedan nöjd en lång stund. Annat är det på natten, då kan hon vara vaken en bra stund och ligga och knorra. Tänk att hon snart är 5 veckor!

Ha en superkväll så ses vi i morgon. Har hört att det ska bli lika fint väder då!!

Love it!

Kram

1 kommentar

  1. Hej! Så fint barnens rum blev. Jag undrar vart den stora fluffiga taklampan i deras rum kommer ifrån? Tacksam för svar, Älskar din blogg!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *