Hur gullig??

IMG_6672

Hej hej tisdag!

Alltså, hur gullig är den här lilla delfin shorts dressen som jag klickade hem från Minirodini och Babyshop.se innan vi åkte till Cannes. Så bra när det är varmt ute och ett perfekt semester plagg för en liten tjej tycker jag!

IMG_6674

IMG_6677

Måste även tipsa om min fina vän Jessica som precis har börjat blogga här! Hon ska ska snart resa till Australien med sin familj i 6 månader så missa inte att följa hennes resa till Down under på hennes blogg! Kommer bli ett spännande äventyr helt klart.

Vi hörs snart!

Kram

7 kommentarer

  1. Hej, jo jag undrar vad som gäller. På instagram framgår att det är 50% i butiken men igår när jag handlade en hel del var avdraget 40%?! Hälsn Pia

    1. Hej, visa plagg är på 40 vissa 50 och vissa 60 % Hoppas du kan fynda något 🙂

  2. Ok tack då förstår jag

  3. Fyndade massor!!!

  4. haha supersöt! alla barnkläder är ju bara gull

  5. mini rodini gör verkligen toppenfina kläder!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *