Nytt i sovrummet

IMG_7297

Sängbord-Asplund // Spegel- målat själv  //  Sänggavel-Tine K // Matta-Carpetvista // Kuddar-Valerie ( gör ju också kuddar ) och randiga från Tine K // Weekendbag-Mulberry

Godmorgon regniga sommaronsdag!

Hoppas att du mår bra idag och att du kanske befinner dig någon annanstans än i detta regniga land. Sitter och dricker min morgon latte och tittar samtidigt på väderprognosen och det ser just nu inte så kul ut. Brrr. 12 grader och regn i morgon.! Vad är detta?? Får se vad vi hittar på i dag, tycker att det är mycket svårare att göra saker med barnen när det regnar. Får se vad det blir, man kan ju alltid baka, pyssla eller leka inne med kompisar.

Själv är jag just nu lite extra glad över det nya sängbordet från Asplund och möbelserien Tati som har fått flytta in här hos mig. Gjorde ett inrednings reportage hemma hos oss för tidningen Family Living ( lånade då hem bordet på prov) och efter det så kunde jag inte skilja mig ifrån detta fantastiska lilla bord och så fick det fick stanna kvar.

Tycker att det passar så bra in till våra ljusgrå väggar vitvaxade golv och stålblå/ pastelliga färger som vi har i sovrummet. Målade även om spegeln som du ser bredvid för ett litet tag sedan i samma nyans som det är i barnens rum. Blev fint tycker jag!

Nu ska det bara till en ny härlig sängkappa och sen kommer det att bli toppen. Har en liten bild av hur jag vill att det ska se ut.

IMG_7301

IMG_7304

En liten söt minibukett med Lavendel och grönt direkt från trädgården!

Kram kram

8 kommentarer

 1. Vrålsnyggt, älskar de sängborden, eller det mesta fån Asplund. Härligt att du vågar lite färg och inte bara kör på vitt som så många. Grym smak har du och inspirerar verkligen.

  Nu ska jag och barnen ta bilden ut till Hönö, hoppas på sooool!
  Ha en go dag!
  Kram Catta

  1. Tack söta du! Hoppas att du får en superhärlih helg med massor av sol! Kram

 2. Åh din inredning

 3. Allt från Asplund är så fint och Tati inget undantag, passar perfekt hos dig!

  Vi får hålla tummarna för att solen och värmen kommer tillbaka snart!

  Inredningshjälpen/Anette

 4. Erika Jansson

  Är nyfiken på vad du tänker dig för sängkappa?

  1. Har tänkt mig ljusgrå i linnekvalitet men har inte hittat den ännu:)

 5. Gillar verkligen din sänggavel, hög och fin!
  Ja, hela sovrummet är så fint och mysigt. Tack för all inspiration du ger.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *