När det regnar

IMG_7319

Hello,

Hoppas att ni mår fint där hemma! Sitter uppkrupen i soffan och lyssnar på regnet och åskan som dundrar där ute. Det har regnat om vart annat hela dagen och efter en förmiddag ute så tog vi faktiskt resten av dagen inomhus för regnet låg i luften med mörka hotfulla moln.

Så var gör man då när när det regnar i Sverige på sommaren? Jo, idag har vi lagt pussel och spelat spel och sen har vi hjälpts åt att städa även om Bianca använde långt mer glasputs än vad som behövs. Även gosedjuren fick sig en dos innan jag hann ingripa! Sen lekte vi ”leken” jag plockar undan och Bianca plockar fram eller egentligen så var det mest en lek för Bianca hahaha. Vår lilla antistäderska 😉

Men nu är det äntligen rent och fint hemma i lägenheten igen och det doftar gott och nytvättat av nya fräscha blommor i vaserna.

Helgen får mer än gärna komma.

IMG_7313

Några små saker som lilla Leonie fick när hon föddes. Den omåttligt populära guldrosetten och en chiffongklänning att använda vid något väääldigt speciellt tillfälle. Eller kanske bara att titta på och njuta av på så sätt.

IMG_7327

Biancas fina kjol är från How to kiss a frog och glittrig annans tisha från HM och så har hon lånat ett svart bälte av mig 😉

IMG_7323

Jag har införskaffat en ny superfin lampa till barnens rum! En Eos som är en stor och mjuk fjäderlampa, så galet vacker som sprider ett ljuvligt sken i rummet. Hittade den här hos My habitation och är en storlek L om du undrar.

IMG_7340

Så här såsar vi runt i dag, osminkad och med lilla L på magen. Tycker att det är det bästa sättet att få något gjort är att ha henne i ett bärsele så får man händerna fria.

IMG_7325IMG_7334

Även mattan är ny och den hittade jag på hemtex!

Önskar dig en härlig kväll nu och en fin start på helgen ( japp jag tar ut den redan idag så blir den faktiskt längre..)

KRAM

2 kommentarer

  1. Man får passa på att göra saker som man inte hinner annars nu när vädret är trist tex baka, rensa garderober, bio mm. Byte varifrån kommer din svarta nätta lilla väska? Kram o trevlig helg

  2. Under regniga dagar får man SÅ mycket gjort, speciellt på sommaren 🙂

    Inredningshjälpen/Anette

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *