And off we go

IMG_7616

Tjingeling!

Här står vi nu redo att ge oss iväg till flygplatsen, äntligen!. Väskorna är packade för en lång härlig semester i Spanien och svärföräldrarnas hus där. Nycklarna till vår lägenhet är överlämnade till vännerna som ska besöka Stockholm och bo i vår lägenhet. Nu väntar semester, god mat och långa sköna soooliga dagar.Så lovely!

Har verkligen försökt att packa så lite som möjligt för jag vet hur lite kläder man faktiskt använder där i värmen. Känns också skönt att strunta i kläder och bara ta på sig svala sköna klänningar eller shorts.

img_3802

Köpte ju den här sköna Missoni inspirerade byxdressen sist vi var nere och älskade att glida runt i den! Får se om jag hittar något liknande plagg i år, finns en lite butik med en del fint som jag gillar att titta in i.

Nej, nu är det dags att ta farväl av Sverige och kallt väder!

Vi ses på lite varmare breddgrader.

Ha en fin söndag nu!

KRAM

4 kommentarer

  1. Trevlig semester! Njut av värme och sol.

  2. Trevlig resa!

  3. Inte alls avis 😉 någon som får sol och värme i sommar iaf *lite bitter* Ha det underbart!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *