In the green

IMG_7876

Halloj lördag!

Hoppas att ni mår fint där hemma. Här är det bara toppen!

Började dagen med ett träningspass för att sen åka ner på den lokala marknaden där dom säljer frukt/ grönt och kött/ fisk och köpte på oss massor av gott för några dagar. Handlar verkligen huuur mycket som helst av all frukt och grönt för det smakar så gott här och jag vill passa på

Det finns en del roliga butiker här i den lilla staden som vi bor i, bla så hittade jag den här fina strand kimonon i en av dom. Passar perfekt att lulla runt i här och den funkar både utanpå bikinin men även till en slapp klänning. Här tar man på sig det som är skönt och svalt och det som man känner för just för dagen.

Gillar den skarpa gröna färgen dessutom.

Vi har en riktig slappar semester här. Så skönt!

IMG_7878


IMG_7887IMG_7872


Såg att det var lite finare väder där hemma nu. Vilken tur, inte en dag för tidigt!

Stor kram

3 kommentarer

  1. Åh vilken fin kimono:), skulle du inte kunna skriva lite kort om butiker, tips på boende eller var i området som är bra om man vill ha nära till utbud av butiker, träning mm. Utflykter osv? Vore jättesnällt:) tack.

  2. katarina

    fin kimono! Var är den vackra klänningen ifrån?

    1. Åhh, den har jag också köpt här 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *