Sneak peek Rosenhill

IMG_8969

Hej på er denna söndag!

Hoppas att ni mår fint i värmen:)

Idag ville vi göra en utflykt, vill ju passa på nu när det är så fint väder och man kan vara ute i solen. Vi ville prova att åka till något nytt ställe som vi inte varit vid tidigare. Jag ville bada och Johan ville hitta någon typ av gårdshandel där man kunde köpa grönsaker och kött. Inte helt lätt faktiskt den kombinationen…Förut så fanns det gårdshandel ute på Ingarö och Säbygård men nu har dom bara musteri och café där tyvärr. Men, så hittade vi Rosenhill ute på Ekerö, där kunde man köpa grönsaker, fika och barnen kan leka. På Ekerö finns även den sk ”blå lagunen” som jag alltid velat åka till, ser ju superfint ut på alla bilder. Men, NEJ, det var huuur mycket folk som helst och alla grillade, solade och spelade någon form av bollsport på denna lilla plats. Helt galet! det fanns inte en lite plätt för oss att lägga and duken så vi åket till Rosenhill utan att ha badat! Blev inget bad idag men det blev mysigt ändå.

Och så här smarrig blev vår middag med grönsakerna från Rosenhill och kött som vi tillslut köpte på köttbaren i stan. Så gott!!

IMG_9034

Önskar dig en fin kväll.

Här sover ett barn och ett annat är påväg att somna. Dags att sätta sig tillrätta i soffan äta lite godis, mysa med min man och få lite av den den egentiden med min man. Har inte blivit så mycket av den varan på semestern eftersom barnen anamade den lite mer sydländska tidsrytmen.

Ha det fint så ses vi i morgon! ( kommer lite mer pics från Rosenhill och även semetsern, har inte glömt 😉

KRAM

4 kommentarer

  1. Åh så gott det där såg ut!!! Vill bara sätta tänderna i det☝️…

  2. Hej Valerie, du besitter en gedigen erfarenhet gällande hotell runt om i världen. Vad säger du om Barcelona? Jag undrar om du har nåt mysigt tips?

    1. Jag älskar Barcelona! Finns massor av bra hotell. Bodde på Art Hotell en gång och det var fantastiskt. Kram v

  3. Kram o ha en fin dag!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *