Min träning & lite annat

IMG_8886

Halloj,

Hade ju en så härlig familjedag ute på Ekerö och Rosenhill i söndags, det var en perfekt sommardag. Är så glad att vi får så fina dagar nu när vi kommit hem från semestern!

Har ni börjat jobba igen eller är några av er mamma lediga eller pluggar du kanske?

Var så himla trött i kroppen i går efter en lång pw runt Djurgården med en annan mamma ledig vän, känns så skönt att komma igång och röra på sig igen. Jag känner att kroppen inte är helt återhämtad ännu så jag är försiktig, men jag gillar ju att ta i när jag tränar och gillar liksom inte att ”mes träna”. Provade att springa lite men känner att det faktiskt inte alls funkar så det kommer jag inte att göra igen på ett tag. Har idag också anmält mig till mamma yoga som Babyz of Sweden anordnar under 5 veckors tid, känns perfekt att göra tillsammans med min bebis och samtidigt röra på mig.

Så, lite yoga, pw:s och styrketräning hemma blir det för mig nu ett tag. Känns helt ok just nu, sen när jag är redo börjar jag jogga igen.


IMG_8950

IMG_8951

IMG_8992

IMG_8994

IMG_8888IMG_8909

IMG_8985IMG_8880

Har ni vägarna förbi Rosenhill så åk dit! Grymt mysigt hippiställe.

Kram kram

11 kommentarer

 1. Klokt resonerat tycker jag!
  Du verkar vara en klok person. Jag kommer själv ihåg känslan att kunna få en liten stund ”för sig själv” till en promenad eller nåt. Att få vara med sig själv och bara vara jag. Så var man nöjd att få komma hem till de kära små liven igen!
  Kram

  1. Håller med! Träningen kan vara som ens andrum

 2. Så vackra ni är! Undrar bara en sak, vad använder du för bh/amningsbh? Ser att du har öppen rygg på klänningen.

  1. Hihi hade en bikinitopp som jag tog av innan vi tog bilden. Annars har jag från Glammom eller Abecita

  2. Var ju på ett Hippiställe

 3. Biserka Åqvist

  Hej Valerie, du är superfin i dina solglasögon. Var kommer de ifrån? Tack för trevlig blogg / Biserka

  1. Vad roligt, dom är från Miu Miu. Älskar dom!
   Kram

 4. Så vackra bilder! Och vad klok du är som börjar lite lagom med träningen. Kram Annika

  1. Tack snälla du 🙂

 5. Galet fin klänning som bade du och din stora tjej har, var kommer de ifrån?

 6. Caroline T

  Jag är FL med sonen som är 4 månader. Jag använder boken Träning för nyblivna mammor av Olga Rönnberg. Hon är PT och 5barnsmamma!Känns som att hon har koll på hur man ska bygga upp kroppen igen. Så igår blev det träning på lekplatsen med lillen i gräset och 2-åringen i sandlådan.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *