Något för oss kvinnor

unnamed

IMG_0098

Hello tjejer!

Så härligt- fredag!! Tjohoo, skön känsla i hela kroppen.

Veckans allra bästa dag enligt mig. Ledighet framför oss och förhoppningsvis lite fint väder också. Snart ska jag springa ner och hämta Bianca på dagis och handla något gott på fiskaffären som ligger här på hörnet. Sen blir det en AW deluxe här hemma med några vänner! Mysigt.

Skiner solen hos er också? Vår lägenhet ligger i helt rätt vädersträck så solen lyser in nu när jag sitter här och skriver till er. Längtar efter att få öppna upp och sätta på lite fredags feelgood musik.

Men först måste jag tipsa er om denna ”kvinnosak” från EFI som jag testade i går. Så bra verkligen. Det är en rakhyvel med inbygd tvål med aloe vera vilket gör att man inte behöver strula med raklödder och kladd när man ska raka benen. Det går snabbt är enkelt och blir inte kladdigt. Stort gilla på det! Jag en sådan person som alltid bara köper rakhyvlar och glömmer tvålen vilket leder till att jag ofta skär mig. Men nu så finns ju den här från Intuition naturals,  som har allt i ett. Så bra tycker jag. Blir ni nyfikna går den att beställa  HÄR!

IMG_0109

IMG_0088

Ha en fin start på helgen nu vänner!

kram

1 kommentar

  1. Kan varmt rekommendera den rakhyveln. Har själv använt den i några år nu! Skönt med ”allt i ett”. Enkelt när man ska ut och resa.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *