Det där med att vara en arbetande småbarnsmamma!

_VIP7252

Hej hej,

Hoppas du mår fint idag:) Själv har jag sovit ganska knackigt med två av tre barn som vaknat varav en som inte ville somna om. Gissa vem? haha. Ska snart iväg på ett spännande möte men ville titta in till er innan.

Har tänkt på en sak som jag ofta får höra.

”Men, hur ska du göra nu när du får en bebis? ska du jobba då? För företaget klarar väl sig inte utan dig och du är väl svår att ersätta?”

-Ja, svarar jag. Jag kommer att jobba i perioder och då ta hjälp av svärmor, barnets pappa och så kommer hon att få följa med en del.

Så här lät det ganska ofta när jag träffade andra människor med min höggravida mage.

Så, just nu är vi alltså där. Jag jobbar och har med mig Leonie. Men det är korta pass och oftast sitter hon mitt knä eller gosar med mina kära kollegor. Ibland är vi hemma hos mig och ibland på kontoret. Men det går faktiskt fint och jag ser hela tiden till att hon har det bra så vi stressar inte och bokar inte på för mycket. Under den här tiden så prioriterar jag mina barn min man och jobb och gör faktiskt inte så mycket utöver det. Allt socialt får i princip vänta till senare. Det är ett val jag gör för att orka med vaknätter och jobb på det.

Fint om det går att kombinera det bästa av två världar 🙂

Foto: Ulrica T

_VIP7257

_VIP7293

_VIP7302

Tröja: Valerie // Byxa: Valerie// Skor: Köpta i Milano // armband: Dyrberg Kern

Japp, dagens status för er som undrar.

Ha en fin dag nu vänner!

5 kommentarer

 1. Hej!
  Jag är så sugen på att beställa din mysiga långkofta men undrar över den rosa färgen. På nätbutikens bilder ser den lite beige/aprikos ut, men på dig i din blogg ser den
  tydligt rosa ut. Vilket stämmer?

  1. Den är mer aprikos än rosa

 2. Det verkar som att byxorna du har på dig är out of stock, kommer det komma in fler?
  Tack 😉

  1. Japp kommer in i morgon!

 3. Jag tycker du verkat fått till en bra balans mellan jobb och familj! Det är ditt liv och din familj och alla måste hitta sina egna lösningar som fungerar.
  Fina höstkläder du har jobbat fram!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *