Easy fix söndag

IMG_1601

Förra söndagen nedanför på stranden ute vid Malibu Farm mitt nya favvoställe i LA! ( kommer mer bilder därifrån i morgon!!)

Hello söndag!

Hur mår ni där hemma?

Här mår vi alla bättre i alla fall, Leonies feber är borta och jetlagen börjar så smått bli bättre. Fungerar verkligen inte utan min sömn och när det är nästan en hel dags skillnad (9 timmar ) blir jag helt kokko i huvudet. Hahaha! Hur som helst, denna söndagen ägnar vi åt fix här hemma. innan vi åkte började vi ju med att bygga ett extra rum här i lägenheten så just nu håller vi på att göra allt klart. Ny säng till Bianca som J är så snäll och handlar på Ikea idag, ny säng till nicoletta som vi ska platsbygga, sälja vånings sängen och göra deras rum så mysiga som bara möjligt! Så fort vi är klara så ska ni få se lite före/ efter bilder. När man bor i Stockholms innerstad där varje kvadratmeter är vikvig så får man vara lite kreativ. Är än så länge supernöjd med vår nya 4:a och även barnen glada över att få ha varsitt rum. Lilla Leonie sover fortfarande hos oss men när non är stor nog får hon flytta in till Bianca.

Ok, nu hör jag att maken är på ingång så det är bäst att sätta fart 🙂

Ha en fin söndag nu!

Kram

2 kommentarer

  1. Lovely pictures! We might be spending next summer in California and these posts have just made me really want to do it! Enjoy your last days. Hi from Dubai!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *