Pappa J:s dag!

IMG_1847

Påväg ut till farsdag brunch tidigare i dag! Det var en grå och mulen dag i stan men så fint väder precis när vi befann oss på Strandvägen. Fina Strandvägen som alltid strålar oavsett väder.

IMG_1770

IMG_1782

Fina fina pappa Johan!

Hallå fars dag,

Mår ni fint denna söndag? Idag firar vi alla pappor av olika slag!

Här hos oss firar vi min älskade man och pappa till våra två barn och bonuspappa till Nicoletta, jag är så tacksam för att våra vägar fick mötas och livet blev just så. Stark, trygg och med ett hjärta av guld, det är du. Lätt och rätt.

Tack för att du är här med oss, vi älskar dig!

Vi började dagen med vars en liten sovmorgon eftersom Leonie fortfarande är dålig stackaren, tror att hon har fått krupp för hostan låter inte så bra på natten! Det har varit ett gäng stökiga nätter här hos oss och vi var båda trötta och ville sova.

Sen tog vi oss ner på stan och till Strandvägen 1 för en mysig brunch i höst rusket.

IMG_1778

Och lilla B i nyinköpta Minnetonkas från USA, verkligen ett bra köp tips till er som ska dit att dessa skor är mer än halva priset ”over there”. Hela familjens tjejer fick faktiskt ett par var, kunde inte låta bli:)

IMG_1780farsdag

IMG_1773


IMG_1787

IMG_1809IMG_1806


IMG_1811

Efter brunchen var det kalas dax för Bianca så Johan och Leonie gick hem för att vila lite. Gissa om B var nöjd efter dagen??!

Håller just nu på att lägga barnen för att sen mysa upp i soffan till en god film och kanske ett glas rött. Blir till att kolla Solsidan ( sååå glad att dom nya avsnitten är riktigt roliga och med hög igenkännigsfaktor på!!)  på play sen för vi får aldrig till det med läggningar före kl  20!

Önskar er en fin fin kväll

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *