Bianca ♥ Leo a love story

IMG_0866

Här mina vänner får ni ta del av en liten kärleks historia i dessa fina bilder på Bianca och Leonard. Just nu när världen är upp och ner så finns det kärlek och vänskap så låt oss fortsätta sprida den.

Hej,

Hoppas du mår fint och att söndagen börjat bra. Fick sova länge idag och det känns skönt i hela kroppen och även i knoppen. För visst blir man konstig när man inte sover?? Men idag känns det så bra!! Äntligen.

Tror att vi alla var och fortfarande är i chock efter allt som hänt i Paris och att frågorna och tankarna är många, kände mig konstig under hela dagen och tänkte mycket på hur världen ser ut idag och vad man kan göra. Jag tror att det viktigaste vi människor kan göra är att sprida kärlek och med det menar jag att acceptera alla och inse att vi alla delar på den här jorden tillsammans att vi alla är samma fast ändå olika.

Kärlek sprider kärlek och ondska föder ondska.

IMG_0839

IMG_0840

Hittade dessa fina bilder från vår underbara resa till LA och våra vänner där. Bianca och Leo är nästan jämngamla och under två veckor tillsammans lekte dom varje sekund. Det var högt och lågt,kärlek och små bråk ibland. Fast mest var det kärlek och vi tyckte att dom tom verkade vara lite förälskade i varandra.

Eller vad tycker ni?

IMG_0857

Biancas underbara klänning finns på Babyshop.se och hon ville helst ha den på sig varje dag när vi var på semester! Här hemma får hon ha den med en fin kofta över.

IMG_0874

Puss Leo!!

IMG_0876

Ha nu en mysig söndag och ta hand om varandra!

6 kommentarer

 1. Sockersöta barn =)

 2. Gulliga barn. Bianca är så fantastiskt söt!

 3. Ok, typ det sötaste jag sett! LOVE!

 4. Så söta 🙂
  Tack för vinsten av cremerna, blev så glad efter ännu en dag med reumatisk värk.
  Kram

 5. Alltså blir så rörd av detta inlägg… Och dör så härliga bilderna på dem visar verkligen hur kul dem hade ihop och kärleken:) Många kramar saknar er❤️

  1. Ja dom där två❤️

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *