Mamas tjej middag!

anna-brolin-valerie-aflalo

Hej mina fina vänner!

Gud vad måndagen flög fram, ja så pass mycket att det inte fanns tid till att titta in till er. Sorry för det!

Började dagen med en lååång promenad för att få lite energi att klara av dagen med och det fick jag verkligen. Därefter var det lite möten och sen vidare till en superhärlig middag ute på Oaxen Slipen. Tidningen Mama har ju varje år en gala med mingel och storslagen fest men i år var det mycket mer intimt ordnat. Färre inbjudna men så fint gjort med underbar middag och fantastisk underhållning av Jennifer Brown och duktiga härliga Ewa Rööse som konfrancier. Verkligen ett trevligt koncept som jag hoppas att fler kommer att ta efter med en liten skala gäster och med bordsplacering för att skapa riktig stämning. Så mysigt!

Tog inte med mig min stora fina kamera så ni får hålla tillgodo med mina mobil pics.

IMG_0134

IMG_0137

Anja Pärsson och Flippa Rådin vann pris för ”Årets inspiratörs mammor”

IMG_0139

Hade supertrevligt sällskap vid bordet av Mamas nya trevliga chefsredaktör Louise Bratt, Filippa Rådin och Annika Leone.

IMG_0141

Älskar maten på Slipen!!

IMG_0147

Hela gänget runt bordet på Mamas tjejmiddag.

IMG_0149

IMG_0151

Hemma igen med träningsvärk i kinderna efter allt skrattande.

Vilken mysig kväll det var, högt i tak och massor av skratt!! Så som en riktig tjejmiddag ska vara och precis vad jag behövde:) Fick världens finaste bukett med mig hem av Anja Pärsson och hennes fina fru Filippa Rådin ( som dom fick när dom vann), fick inte plats i bagaget till Umeå. Gissa om jag blev glad!! Så snällt.

Nu blir det mys i soffan med min lilla Bianca och om jag minns rätt så fanns det en liten god chokladbit i goodiebagen som blir god till en god kopp te lite senare.

Kram på er.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *