Bästa rummet här hemma!

IMG_1945

Prassligt, mysigt och nytt i sängen! känns lyxigt inför helgen med nya fräscha lakan som dessutom är väldigt lätta att ta hand om, man behöver inte stryka och hålla på, det ska liksom vara skrynkligt och härligt naturligt.

Hej mina vänner!

Hoppas att fredagen startat bra för er:)

Vaknade tidigt med Leonie så vi kröp upp och gjorde frukost till hela familjen. Kom på att det är allt för sällan vi sitter ner i lugn och ro på vardagsmorgnarna och äter tillsammans. Jag gjorde gröt med fiberberikade havregryn ( tycker att dem är godast) nötter och bär av olika slag toppat med hasselnöts mjölk och till sist en dutta honung. Super gott och nyttigt!

Ni kanske minns att jag för en tid sedan nämnde att jag ville göra om lite i sovrummet, hitta en ny grå sängkappa osv? Har i alla fall börjat med det nu. Tog lite tid för det var inte helt lätt att hitta rätt färg. Var inne på Himlas avdelning på NK och blev helt såld, så snygga färger och helt i min smak!

Ville ju ha olika grå nyanser fast även men någon typ av färg som inte skulle vara för skarp eller i ögonfallande. Vill ju att sovrummet ska kännas avslappnande och ha en riktigt lugn och skön atmosfär som är skön att sova i. Gillar nyanserna som det blev av grått och blå/grönt och med blandade kvaliteter som linne, tvättat bomull och lite siden.

Kontrasterna blev sååå fina och jag älskar att blanda fritt och att färg och kvalitet få komplettera och framhäva varandra..

IMG_1939

Tvättad bomull, linne och tvättad siden.

IMG_1948

Nya fina kaktusen har fått sin plats. Måste köpa fler kaktusar, blev så inspirerad av kaktusar i LA väldigt snyggt att inreda med tycker jag.

 

IMG_1929

Sängkappa och sänggavel har samma linne tyg i färgen- Mother of pearl. Lakanen är i i mörkgrå tvättad bomull. Sängkappan i siden har färgen-Pearl och linnefilten i färgen Emerald. Dis, aska, blyerts och kol med accent av Emerald! Allt från Himla.

Murrigt och mysigt och snygga vinterfärger som dessutom är snyggt med natur färgat trä och ljus terracotta. Mattan koommer från Carpetvista och sängbort från Asplunds egna serie Tati. Har inte hittat någon ny taklampa ännu med det kommer.

Tar gärna emot tips från er, vill ju ha något som passar i stil fast ändå klassiskt så den håller länge.

IMG_1940

IMG_1949

IMG_1960

Hittade den här fina urnan på Spiti när jag var ute och gick häromdagen, visst passar den perfekt ihop med det andra.

IMG_1963

Julstjärnan fick komma upp när jag ändå höll på 🙂

IMG_1964

Lilla ”pälskudden” kommer från mig och finns i min butik på Mood.

IMG_1968

IMG_1978

Lampan kommer ifrån LampGustav, smyckes skrinet från Svenskt Tenn, krukan från Lolodi.

IMG_1985

Ha nu en riktigt fin fredag så ses vi i morgon!

Nu ska jag ut en tur med vagnen i det fina vädret, det är kyligt men soligt. Härligt!

Kram kram.

8 kommentarer

 1. Fint sovrum! Man blir sugen på att köpa nya lakan efter fina inspirationsbilder. Angående tips på sovrumslampa, så kan jag varmt rekommendera Pialampa från Gärsnäs. Superfin och mysig, passar bra i sovrum.

  1. Tack för tips, den ska jag kolla in! Trevlig helg:)

 2. Hade varit snyggt med en Jonas Bohlin LIV lampa. Blir super mysigt sken i sovrummet. En klassiker för den delen också!

  1. Just det! Dom är fina:) hade en kopia av den som jag gjorde själv i barnens sovrum tidigare. Jättemysigt sken! Kram kram

 3. Eos fjäderlampan skulle passa fint tycker jag! Var kommer fina julstjärnan ifrån? Kram o ha en härlig helg!

 4. Hej Valerie! Minns du vad färgen hette på påslakanen? Såå himla fina tycker ja! Kram

  1. Pearl hette dom:) Kram

  2. och sen har jag ju en mörkare…hmmm..kollar och återkommer:)

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *