Att ta sig en liten time out!

PicFrame + (3)

PicFrame + (1)

PicFrame + (2)

Hej mina vänner!

Hur mår ni i kylan? brrrr vad kallt det har blivit men jag måste säga att jag faktiskt gillar kylan och tycker att den är riktigt stämningsfull och härlig.

Vart ju så härligt impulsiva i går att vi tog oss iväg och checkade in på hotell med barnen, badade i poolen, åt en mysig middag (yes, barnen skötte sig galant) och bara myste tillsammans. Gillar verkligen att vara så spontan och bara göra, blir ju inte på samma sätt längre med barnen och så!

Somnade tidigt efter middagen och har sovit jättebra hela natten allihopa. Måste ha varit den friska luften och hotellets stora sköna säng. Det är något speciellt med fluffiga hotell sängar.

Det är ju så mycket fokus på jul och allt som ska fixas och göras att det var skönt att bara vara vi och samla energi tillsammans.

Åt en mysig hotellfrukost med våfflor och extra allt, checkade sedan ut och åkte hem och tände en brasa.

En skön helg helt enkelt!

Önskar dig en fortsatt fin söndagskväll.

Kram

4 kommentarer

  1. Det lät verkligen härligt! Små guldkorn i livet som förgyller tillvaron. Jag tycker ni verkar duktiga att hitta sådana och att barnen får vara med! Härligt!
    Ha en fortsatt skön söndagskväll och en bra vecka!

    1. Tycker att det är dom där små guldkornen som gör allt! Skönt att vara spontan ibland också:)

  2. Ah later helt underbart och som ett toppen tips! Sjalv jobbar jag alltför mycket, ar gravid i 3:e manaden med mitt forsta barn och har en galen liten hund har hemma som tar all min energi! Jag fattar inte hur du orkar allt du gor. Karriär, 3 barn och ett sa roligt och intressant liv. Alskar din blogg som ar sa inspirerande och ibland tar jag en paus och kikar in och pustar ut och laddar om batterierna! Tack for din fina blogg Valerie! 🙂

  3. Fina foton!
    Bra gjort, själv gick jag in i väggen….

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *