Min måndag!


IMG_2014

IMG_2018

IMG_1998

IMG_2005IMG_2019

IMG_2011IMG_2023

IMG_2029

IMG_2032

Hello vänner!

Har ni haft en fin måndag?

Här mås det ganska så bra faktiskt förutom en smygande träningsvärk som jag nog dragit på mig idag.

Började ju dagen med träning i Vasaparken och hur kallt var det i dag egentligen?? Höll på att frysa ihjäl men jag är stolt över mig själv att jag tog mig i kragen och gick dit. Känner att jag blir starkare och starkare för varje gång men än är det en bit kvar, känns i alla fall skönt att vara igång och att jag snart har tillbaka mina krafter. Aj aj aj mina små stackars muskler, skulle inte tagit i så mycket men så är jag, allt eller inget liksom. Idag tog jag i allt då med andra ord.

Var sen en runda på stan och tittade in till Svenskt Tenn för att köpa några av deras stjärnor för att hänga i fönstret på vår butik på Mood. Men hur fint och vackert är det inte där inne. Vill ju ha allt med mig hem och ju längre man stanna desto mer hittar man.

Jajaj, blev hur som helst så fint med alla stjärnor glimmandes i fönstret när vi var klara men dumt nog så missade jag ju att ta en bild. Fick lite brådis till dagis och Leonie var hungrig. Ja, finns det något som får en att skynda på så är det en hungrig bebis, haha.

I dag så har även min stora tjej kommit tillbaka från sin pappa så nu ska det kramas och mysa för vi har längtat efter varandra som alltid.

Nej nu blir det till att hoppa i myskläderna och krypa upp i soffan en stund innan jag slocknar här.

Ha nu en fin och mysig kväll.

Kram

7 kommentarer

 1. Hej! Du verkar ha haft en mysig, lagom ansträngande dag. Måste bara fråga vad det är för (sköt)väska du har? Den snyggaste jag sett på länge….

  1. Åh, den hittade jag på Beyond Retro här i Stockholm och är alltså ett vintagefynd..

 2. Hej

  Såg dej nu på Vardagspuls, vilken fin klänning du hade på dej och du strålar genom TV rutan
  Tack för alla tips du gav till alla festliga tillfällen som kommer nu
  Kram Nettan

  1. Tack tack! Kul att du gillade;)

 3. Hej, tittar i skrivande stund på Vardagspuls och undrar
  vart man kan köpa den ursnygga klänningen du
  hade på dig?

  1. Hej, ja min klänning finns i vår ”Valerie” butik på Mood. Kram

 4. Ja, du var bra och lugn i Vardagspuls.
  Tack för tips!

  Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *