Lite bakom

IMG_2034

Hallå där vänner!

Jag vet, det går lite långsamt just nu men tiden har helt inte räckt till. Ja, det kan ju vara så ibland men ni ska veta att jag tänker på er och VILL inget annat än att hälsa på er och skicka massor av positiv energi osv. Såg ni mig förresten på vardagspuls häromdagen?  Jag gillar verkligen det programmet och tycker att det saknats något i den stilen ända sedan Förkväll försvann, ni vet med Carolina Gynning och Carina Berg bla. Mysigt att ha på i bakgrunden när man pysslar runt hemma och lagar mat.

Hursom så vart jag inbjuden som gäst för att visa jul och nyårs trender och ge några bra tips på plagg att sätta på sig. Superkul! Älskar verkligen att få komma in en liten stund i tvs värld.

IMG_2043

Min klänning kommer i från mig men jag hade förutom min egen design lånat plagg från Stine Goya, BikBok och Malene Birger.

IMG_2036

Min bästa kollega Sophia hjälper till med vart allt kommer ifrån och det var en heeel del prylar.

IMG_2040

IMG_2047

IMG_2056

IMG_2064

Fixar och donar lite innan sändning.

Galet vad vad man måste organisera och ställa i ordning för några minuters tv, förberedelserna är många och sen är det över på ett kick.

Nu hör jag hur mina stora tjejer badar och skrattar inne på badrummet, finns det något som gör en lyckligare när ens barn gillar varandra? Inde alltid så är fallet, hahah. Men just NU är det.

Ha en fin kväll vänner, själv ska jag njuta åt min jul pimpade öppna spis och bara vara.  Ska försöka fixa en bild till instagram på öppna spisen lite senare den blev så julig och fin tycker jag!

Kram på er

3 kommentarer

 1. Hejsan finaste Valerie!
  Du var verkligen söt på programmet, inte skulle man tro att du har det så hektiskt hemma just nu med bäbis och andra. Du var verkligen fräsch och strålande, men det är du ju ioghförsig alltid.

  Visst är den där guldkjolen från dig, jag har sett den ett par gånger på bloggar, men nu såg jag den ordentligt. Och blev kär, den skimrar så fint, är fin med en topp, men jag tycker att jag sett den med en stickad tröja på dig, (om det var samma kjol)och den var supersnygg, just som jag vill ha.
  Ha en härlig kommande advent, kram!

 2. Hej! Väldigt trevligt inslag på tv, härligt med lite lyx o glamour också! Behövs i höstmörkret. Tack för att du tar dig tid med oss 🙂 Hälsn Karin

 3. elisabeth

  men var hittar jag kläderna??

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *