Äntligen fredag!

_VIP8123

Hej hej fredag!

Åhh vad skönt att vakna upp till den här dagen för vi har inga som helst planer och dagen är blank och fin i agendan! I kväll ska jag och småtjejerna på Sune-Kaos i fredagsmyset premiär men innan det har jag absolut ingenting. Så skönt. Ser fram emot att få vara med mina tjejer utan bebis ikväll och ha tid för dom utan avbrott för blöjbyte och nattning.

Tänkte ta mig ut en sväng för som alltid finns det trots allt lite saker att göra fast bara mysiga saker då som att kika på julklappar och kanske ta en god smoothie på stan tex. Bianca önskar sig en leksaks spis så det ska jag försöka titta efter idag. Nicoletta önskar sig ett par jympaskor med inbyggda hjul? Hmm, tweenies;) och Leonie, ja hon önskar sig inte så mycket mer än lite gos kanske. Har så smått låtit julen flytta in och här och där börjar det bli stämningsfullt och fint.

_VIP8135

Visst är den här pälsen häftig??!! Givetvis är den i fuskmaterial vilket gör den 10 poäng. Här hittar du den om du vill!

_VIP8141

_VIP8159

Päls: Valerie // T-shirt: HM // Tights:Valerie // Armband: Vita Fede

Ha nu en fin fin fredag så ses vi lite senare igen.

Kram

2 kommentarer

  1. Så snygg fuskpäls!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *