Mysigt hemma

IMG_0540

Godkväll,

Visst är det mysigt att vara hemma och julfixa nu när det är så ruggit ute. Man riktigt hör hur vinden viner och här i vårt gamla hus susar det och låter rejält sådana här dagar. Vi är inne och har tänt en brasa, monterar upp hyllor i barnens rum, dricker glögg och småpratar om julen och vilka klappar som finns kvar att köpa. Vi gör listor på allt och tänker igenom vad som saknas eller önskas för den delen. Bianca ska tex få ett eget litet kök som vi ska pimpa, återkommer om det med tips på hur man kan göra Ikeas kök riktigt snygga med lite fantasi och färg. Nicoletta ska få ett par gympaskor i guld som har hjul, yes, hon har önskat sig detta och jag är ganska säker på att hon kommer att bli hur glad som helst!! Lilla Leonie får mest kläder och kanske en tuggleksak ( hon är som en liten hund nu när tänderna kliar i den lilla munnen) och makens, ja, den får jag hålla hemlig en stund till tror jag;)

Har ni förresten testat Blossas nya glögg i år?

Tycker att flaskan är supersnygg och gillar den nog lite extra därför. Den var ganska stark men som någon nämnde på instagram så kan man ju ha lite honung i eller nötter och russin som jag alltid tar massor av. Absolut godkänd enligt oss i alla fall.

Japp, hoppas nu att ni också har en mysig kväll så ses vi snart igen.

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *