Lucia söndag

IMG_2161

Godmorgon!

Har ni den mysigt denna morgon?

Här har vi vaknat, ätit en god frukost och ska strax iväg på stora dotterns luciafirande i Adolf Fredriks kyrkan. Jag är fortfarande dunderförkyld men det är ju inte så mycket att göra åt just det. Får preppa mig själv med alvedon och massor av kaffe och vila lite senare idag.

En ny fin ljusstake från Markslöjd har fått flytta in hos oss nu till jul, vit och skir och flyter in i vårt spröjsade fönster och syns precis lagom mycket:)

IMG_2225

Och granen, en alldeles härlig och tät fin gran från Smålandsgran och min vän Anna Benson. Det är hennes familjeföretag och hennes pappas granodling. Dessutom är det supersmidigt att få granen levererad till dörren och inte behöva tänka på att bära hem den, kan ju vara ganska tungt;)

IMG_2238 IMG_2242

För mig är julen en tid för familjen att vara tillsammans, mor och farföräldrar, kärlek och eftertanke. Att minnas allt som varit och njuta av livet så som det är just nu.

Min gran är därför fylld av både gammalt och nytt, en salig blandning av saker jag tycker om och sådant som får mig att minnas härliga saker. Glasfågeln som är en present från Nicoletta, ängeln i papp från Johans gammelmormor, tunga mässingsstjärnor, änglar och hjärtan från Svenskt Tenn, plisserade pappers pompoms köpta från Oscar & Chlothilde och glaskulor som jag hittat på några av mina resor till Indien.

En blandning av fina betydelsefulla saker.

Ha nu en mysig lucia och njut av lussebullar och sång.

Kram

1 kommentar

  1. Vackert!!! Fick så fin hjälp i din butik av din mamma igår, otroligt god service! Vad duktig hon var, jag köpte en klänning som jag kände mig superkvinnlig och fin i. Nu funderar jag på att köpa en likadan till fast i ett annat tyg då! Kram kram från en nöjd och gla kund

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *