Vår nya lilla matplats

IMG_2996

Tavlan ska upp på väggen och kanske ska vi fixa en ny ram..hmm..har inte bestämt mig riktigt ännu. Stringbordet har fått en ny grå skiva och passar perfekt till den lilla matplatsen i köket.

Godkväll!

Mår ni  fint?

Här har jag faktiskt satt mig i soffan med ett glas rött, tänd en brasa ( japp, vi gör det minst två ggr per dag nu när det är så kallt) och tittar in till er. Leonie titter i pappas kvä och dricker sin natt välling och Bianca berättade just för mig att hon är K Ä R. Va!!! så sött så man svimmar i alla fall.

Dom växer upp så fort, kan inte fatta att hon redan är3,5 år!!

Idag var vi en sväng på Västemalmsgallerian bara hon och jag och det var så myigt att bara vara vi, utan en liten bebis. Vi köpte några nya tavelramar och tittade på Frost kläder på HM som hon ”önskade sig i julklapp” hon har inte riktigt fattat att julen är över;) Jag höll med och sa ” men vad bra, då vet jag! Så rolig.

IMG_3002


IMG_3020

Annars så har vi inte gjort så mycket idag annat än att fixa och  dona i lägenheten. Känns skönt att ha det gjort nu och just den här lediga dagen passar ju utmärkt som fixardag tycker jag.

Jag har ju tidigare berättat om att vi stängt igen halva köket för att göra ytterligare ett barnrum? När man bor i storstan så är man ju som nästan alla här lite trångbodda och när fler barn kommer, ja, då måste man ju se till att alla trivs och mår bra. Därför så gjorde vi om vår 3,5a till en 4a helt enkelt. Vår lägenhet består av 110 kvm så snart måste vi ju flytta ändå. Måste säga att jag  ( och en viss tweenie) blev väldans nöjda.

Är ju så sugen på hus med trädgård och en walk- in-closet som jag drömt om i alla år!!


IMG_3044

Hade en mysig frukost på tu man hand faktiskt eftersom att jag fick sovmorgon av min kära man idag. Hittade en ny snygg inrednings tidning i mataffären som fick följa med hem. Håller ju på med massor av nya projekt här i lägenheten och lite inspiration är väl aldrig fel.

IMG_3034

 Handstickad tröja och sockari alpacka som kommer från det supermysiga varumärket Beach House är helt underbart sköna och mjuka. Har myst runt i dessa hela den här ledigheten!

Ha nu en supermysig kväll och kom ihåg att det faktiskt snart är fredag igen!! galet och mysigt med alla dessa helger tycker jag.

Kram kram

14 kommentarer

 1. Åh vilken mysig tröja. Och mysig dag du har haft. Härligt. Verkligen känts som en söndag idag, blir som en måndag imorn på jobbet

  1. Puss och kram till dig

 2. Men hjälp vad duktig du är på inredning också…kanske eget märke inom det med i framtiden?!! Kram o trevlig helg

  1. Hahaha vore huuur kul som helst!!

 3. Jo jag undrar hur ni gjorde med den grå skivan måla eller köpte ni ny skiva?

  1. Ja spraymålade den gamla;)

 4. Superfint! Var skulle du vilja köpa hus om du fick önska?

  1. Tack!! Gärna i någon av Stockholms närförorter:)

 5. Fint bord:) men är det inte för litet bord för en familj på fem personer? Kramar

  1. Vi har det inte som matplats för hela familjen utan mer för barnen och små romantiska dater;) Vi har ett bord för hela stora familjen i vardagsrummet!

 6. Varifrån kommer den fina muggen?

  1. Köpte den på Betonggruvan! Såå mycket snyggt där:)

 7. Hej

  Vart kommer tavlan ifrån?

  Mvh
  Linda

  1. Det är en vän till min man som gjort den:)

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *