Lördag & brunch med vänner!

IMG_2514

Hela familjen samlad och mysigt värre att sitta och prata med sina vänner och äta lite brunch i lugn or ro. En riktigt bra start på helgen tycker jag!

IMG_2523

Löskokta ägg med krasse och kaviar, nyrostat levainbröd, knaperstekt bacon och färsk malet kaffe toppas med avocado och tomatsallad! Hur gott? Bästa målet på dagen enligt mig!

IMG_2527

Heeej lördag & kalla kalla dag!!

Är det den kallaste dagen på året idag mån tro? Solen skiner i Stockholm, vi är pigga och på G. Tänkte ta oss ut en runda men fick gå tillbaka in igen för att bilen inte startade. Det verkar som att kylan gör att batteriet har laddat ur under natten, så kallt har det varit!

Så, nu väntar vi på att få det fixat innan vi ger oss av på dagens aktiviteter. Det har utlovats pulkaåkning för barnen och vi ska hämtas upp en ny matta ( så spännande;) och en del nya lite tyngre saker ska införskaffas, bla tänkte jag köpa en stor kruka och en härlig växt att ha här hemma. Är sugen på att få in lite mer grönt i lägenheten.

Önskar dig en underbar lördag!

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *