Lite nytt har fått flytta in.

IMG_3208

Mitt i vår lägenhet finns dessa gigantiska fönster som tom nästan är för stora att få med på bild. Just fönsterna var faktiskt det första som vi föll för när vi steg över tröskeln till det som skulle bli vårt hem. Dom som ägde lägenheten tidigare hade massor av gardiner för men vi såg vilken skatt som gömde sig där bakom.

IMG_3212


IMG_3248

På tal om skatter så har en ny skatt kommit hem till oss. En fantastisk matta som jag letat länge efter och som äntligen har fått flytta in under vårt soffbord. Det är en stor klassisk Beni Ourain matta med grafiskt mönster och fluffig och ullig känsla. Barnen älskade den och jag också!

IMG_3249

Även ett nytt tidningsställ fick följa med hem från Designtorget häromdagen, såg det i fönstret och slog till direkt! Bra pris också tror bara att det kostade runt 350 kr.


IMG_3240

Det är en tjej här i Stockholm som säljer dessa mattor och trillade över dom av en slump. Lägger upp på Instagram under @valerie_aflalo vart man kan köpa dom.

IMG_3227


IMG_3229

Vilken doft som den här Eucalyptusen sprider, har haft den i flera dagar och den doftar fortfarande massor. Älskar den mossigt mintiga färgen, passar bra med det ljusa träet på stolarna, glasvasen och lyktan på bordet.

Heeej måndag!

Vilken dag, soligt och krispigt som tusan ute. Älskar detta kalla väder som vi har nu och idag var det faktiskt perfekt kallt och man nu kan säga så, -6 grader här inne i stan och sol sol och åter sol. Startade min dag med ett träningspass i parken, ordentligt påpälsade mammor och bebisar ( som sussar i sina vagnar) tränar vi i alla väder. Måste säga att det gör min dag, massor av frisk luft och energi får jag av det.

Efter det hade jag lite möte inne på kontoret, det är ju snart modevecka så det är tusen saker att ta tag i. Men det är spännande och riktigt riktigt roligt att få visa igen. Förra säsongen kom ju Leonie så därför gjorde jag ingen visning men nu är det äntligen dags igen att inta Berns salonger. KUL.

Ja, och sen hade jag en kär vän på brudprovning, hihi, någon ska gifta sig  och gissa vad? jag ska få vara tärna!! Hur underbart är väl inte det. Återkommer om alla detaljer kring det lite längre fram.

Ha nu en underbar måndagskväll mina kära!

2 kommentarer

  1. Så fint ni har det! Har spanat efter er gamla matta så hör gärna av dig om ni vill sälja den..
    Alllt gott,
    Hanna

    1. Hej Hanna, vilken matta tänker du på? byter ju runt en del..;)

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *