Ett vackert bröllop

IMG_3138

Bröllopsparet trotsade regnet och fick en jättefin och romantisk ceremoni i ett hav av blommor. Det var levande ljus överallt, champagne i glasen och fantastisk musik, det kan ju liksom inte bli fel. Så vackert.

IMG_8061

Vackra ängsblommor överallt, stjärnflocka ( som jag också hade i min bukett) vita pioner, ängs strån och brudslöja stod i stora hinkar och skapade stämning. Tycker verkligen att blommor är viktigt på ett bröllop, det skapar sådan atmosfär. Vackert också med den ”ängsplockade” varianten som passar så bra vid ett mer lantligt bröllop.

IMG_8044

Brudslöja i hinkar placerade i olika stilleben tillsammans med vita blockljus.

IMG_8084

Bröllopsmiddagen hölls sedan i en lada bredvid tältet och här hade brudparet dekorerat så otroligt fint med blommor och massor av ljusslingor som lyste upp så vackert under kvällen. 

IMG_8106

Brudens fina bukett..

IMG_8117

Yes, jag bytte skor sen..det regnade så mycket att jag tyckte lite synd om dom;)

IMG_8125


IMG_8109

Även porslinet passade in i temat.

IMG_8091

Brudparets platser var dekorerade med pioner, såå himla fint!

IMG_8111

Måste säga att bjälkarna i taket som dekorerats med murgröna, pioner och ljusslingor gjorde hela känslan! Ja, och så alla levande ljus på bordet förstås.

IMG_8148

Under middagen kom det in shots lite då och då, jag som normalt sett inte gillar shots tyckte att dessa var jättegoda. En var med äpplesmak och den andra med vaniljvodka och jordgubb. Blev högt i tak ialla fall..

IMG_8157

Innan dansen började serverades en magisk tårta som inte bara var otroligt god men även galet vacker. Utslagna pioner och macroner högst upp och olika lager av smaker inuti och choklad som doppade ner längs sidorna. Måste säga att hela bröllopet i minsta detalj var genomtänkt och trots att det regnade blev det ett jättefint bröllop.

Hej vänner,

Hoppas allt bra idag! Här sitter jag och väntar på att min kollega Sophia ska komma hit med ett gäng prover som ska provas av. Leonie sover och Bianca är på dagis. Nicoletta har sommarlov och är den här veckan hos sin pappa. Har mao en lugn stund för mig själv och sitter och tänker tillbaka på helgens kärleksfest, gillar bröllop och stämningen den för med sig. Man kan leva länge på den.

Om lite mer än en månad ska jag själv vara tärna på min fina väns bröllop, längtar så mycket!

Ha en fin dag nu 🙂

Kram

4 kommentarer

  1. Wow, Det ser underbart ut. Vilka vackra bilder.

  2. Johanna Dal Molin

    Vet du vart brudens klänning kommer ifrån?:)

  3. Bytte du skor….. 😉

    1. Hahaha jaaa det blev så lerigt! Glömde skriva det;)

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *